Un conac la malul mării și douăsprezece surori blestemate…

Odinioară erau douăsprezece, însă acum, în sălile uriașe de la Highmoor, domnește singurătatea. Patru dintre fete și-au pierdut viața, fiecare moarte fiind, parcă, mai tragică decât cea dinainte, pricinuite de ciumă, de o cădere pe scări, de una de la înălțime și de înec. Acum, prin toate satele din jur se zvonește că familia ar fi blestemată de zei.

Tulburată de viziuni, Annaleigh bănuiește că decesele surorilor sale nu au fost cauzate de simple accidente. Fetele se furișează seară de seară la baluri strălucitoare unde dansează până la ivirea zorilor în rochii de mătase și conduri scânteietori. Annaleigh nu știe dacă să încerce să le oprească sau să se bucure și ea de aceste plăceri interzise. Mai ales pentru că nu are habar cu cine – sau cu ce – dansează ele de fapt.

Dar când relația lui Annaleigh cu un străin misterios și plin de secrete devine tot mai serioasă, fata știe că trebuie să descopere cât mai repede ce forță întunecată s-a abătut asupra familiei sale înainte de a-i cădea ea însăși victimă.

Casa de sare și amărăciuni este un roman captivant, plin de magie și glamour pe holuri lungi și întunecate. Pregătiți-vă să fiți prinși în mrejele lui!

„O repovestire sinistră și frumoasă a basmului Cele douăsprezece prințese dansatoare, înțesată de fantome și de zei, într-o lume fascinantă de la malul mării, pe care o citesc deși tremur de frică.” – Melissa Albert

„Este, în același timp, un basm, o poveste de dragoste pentru adolescenți (deși suficient de înfricoșătoare și pentru cititorii adulți) și un veritabil thriller”. – The Wall Street Journal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *