Libertatea : Eu și virusul Hai-Hui de Andreea Roxana Rusu – 22 mai 2020

La toate chioșcurile de ziare, din 22 mai 2020.

Parteneriat Libertatea și editura Integral.

Preț la chioșcuri : 19,99 lei.

Descrierea cărții :

Este o carte inteligentă (smartbook), care face legătura instant între volumul tipărit și mediul online.

În paralel cu lectura unei cărți interesante și instructive, folosind smartphone-ul și o aplicație gratuită de scanare a codurilor QR (ex: QR Scanner), puteți vedea – pe telefon sau pe smartTV – clipuri video cu informații și activități educative.

Această carte respectă recomandarile UNICEF pentru părinți în privința comunicării și atitudinii față de copii, pe timpul pandemiei. Se adresează copiilor cu vârste între 3 și 14 ani, pe care îi va ajuta să înțeleagă mai clar situația și să perceapă într-un mod mai flexibil schimbările din viața lor, făcând astfel față mai usor emoțiilor multiple, precum stresul și anxietatea.

Nu uitați că, mai ales acum, cei mici au nevoie să se simtă iubiți, înțelesi și protejați, pentru a se putea adapta cât mai usor la noua normalitate. Ascultați-i și acționați în preajma lor cu mult calm și răbdare. Implicați-vă alături de ei pentru a crea împreună un program zilnic bine organizat și o planificare a activităților școlare, care să alterneze într-un mod echilibrat cu timpul liber și comunicarea virtuală continuă cu prietenii și colegii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *