Libertatea : Eliberare de Imogen Kealey – 7 iulie 2020

La chioșcurile de ziare, din 7 iulie 2020.

Preț probabil la chioșcuri : 29.99 lei

Blockbuster în pregătire la Hollywood.

Colecția Blue Moon a editurii Litera.

Descrierea cărții :

Poveste inspirată din aventurile celebrei spioane Nancy Wake, care a ajutat mișcarea de rezistență să elibereze Franța în Al Doilea Război Mondial.

Pentru Aliați, ea a fost o luptătoare neînfricată, o legendă a operațiunilor speciale, o pionieră. Pentru Gestapo, a fost o fantomă, o umbră, cea mai vânată persoană din lume.

Dar, înainte de toate acestea, Nancy Wake este o tânără locuitoare a Marsiliei, proaspăt logodită cu iubitul ei. Apoi Franța este cucerită de naziști și, cu apetitul ei pentru pericol, Nancy se vede curând atrasă în Rezistența franceză. Supranumită Șoarecele Alb, cu o răscumpărare de 5 milioane de franci pusă de Gestapo pe numele ei, Wake reușește să nu fie prinsă, deși era în capul listei de persoane căutate de naziști. În schimb, soțul ei este arestat pentru trădare și acuzat că el ar fi Șoarecele Alb.

Wake ajunge în Marea Britanie și, după un antrenament la Departamentul pentru Operațiuni Speciale (DOS) este parașutată în Auvergne, unde trebuie să câștige respectul unora dintre cei mai duri șefi ai Rezistenței. Acolo se luptă cu naziștii, încercând, în același timp, să-și salveze soțul.

2 thoughts to “Libertatea : Eliberare de Imogen Kealey – 7 iulie 2020”

  1. Cartea o să apară la chioșcuri. Momentan nu se cunoaște data de apariție.

  2. Cartea Eliberare de Imogen Kealey se va găsi la chioșcurile de ziare, din 7 iulie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *