Libertatea : Devoratoarea de păcate de Megan Campisi – 16 iunie 2020

Bookflix - târg de carte Litera : reduceri atractive și carte cadou

La toate chioșcurile de ziare, din 16 iunie 2020.

Preț la chioșcuri : 29.99 lei

Colecția Buzz books a editurii Litera.

Descrierea cărții : 

Anglia secolului al XVI-lea. Datoria unei devoratoare de păcate este să ia păcatele muribunzilor asupra ei și să le poarte cu sine până-n mormânt. Ea trebuie să asculte confesiunile acestora și să le devoreze păcatele, într-un ritual funerar complex, în care tuturor păcatelor, mai mici sau mai mari, le corespund anumite bucate. Întinată de păcatele altora, devoratoarea este evitată de toți și redusă la tăcere, trăind izolată la periferia orașului.

May Owens este o copilă orfană, în vârstă de paisprezece ani, a cărei principală preocupare este procurarea hranei de zi cu zi. Arestată pentru că a furat o pâine, ea este condamnată să devină devoratoare de păcate. Este o sentință nimicitoare, care îi schimbă peste noapte întreaga viață, dar îi deschide totodată multe uși. Și atunci când două dintre doamnele de la curtea reginei se îmbolnăvesc grav, May le ascultă confesiunile pe patul de moarte și începe să cerceteze un zvon teribil, abia șoptit pe coridoarele palatului.

Romanul „Devoratoarea de păcate” este o poveste captivantă despre trădare, putere, destinul femeii și strania libertate pe care ți-o poate oferi statutul de paria al societății – căci, așa cum va afla May, să fii un nimeni schimbă uneori totul…

One thought to “Libertatea : Devoratoarea de păcate de Megan Campisi – 16 iunie 2020”

  1. Cartea Devoratoarea de păcate de Megan Campisi se va găsi la toate chioșcurile de ziare, din 16 iunie 2020, la prețul de 29.99 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *