Libertatea : Reîncarnarea de Papus – 12 martie 2020

Cartea se va găsi la toate chioșcurile de ziare, din 12 martie 2020.

Preț la chioșcuri : 29.99 lei.

Amplă dezbatere asupra fenomenului reîncarnării.

Reîntruparea reprezintă reîntoarcerea Principiului Spiritual într-un nou înveliș material. Pentru o ființă umană acest înveliș este întotdeauna un corp omenesc. Reîntruparea poate avea loc fie pe planeta pe care și-a desfășurat ultima existență, fie pe o altă planetă.

Nu se poate determina timpul care precede reîntoarcerea într-un corp fizic, după cum nu se poate stabili durata existenței terestre. Unii oameni petrec 3 ani pe pământ, iar alții trăiesc 90 de ani. Dacă s-ar spune: omul trăiește pe pământ 30 de ani, afirmația ar fi cu siguranță a unui statistician amator și nu a unui observator al legilor reale.

Durata vieții pământene este un parametru personal, ca și intervalul de timp ce a precedat revenirea pe pământ, proces dependent de o mulțime de factori.

Înainte de reîntruparea pe o anumită planetă, entitatea spirituală este supusă unui proces de ștergere a memoriei existențelor anterioare. Referitor la aceste afirmații, vom cita din autorii clasici care simbolizează acest proces prin paharul cu apă din fluviul Lethe, fluviul uitării, băut înainte de revenirea pe Pământ.

PROMO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *