Libertatea : Povestea unui orfan de Pam Jenoff – 31 martie 2020

La toate chioșcurile de ziare, din 31 martie 2020.

Preț la chioșcuri : 24.99 lei.

(cărțile Blue Moon de la chioșcurile de ziare – martie 2020)

Descrierea cărții :

La doar 16 ani, Noa a fost alungată de acasă după ce a rămas însărcinată cu un soldat nazist, după care a fost obligată să renunțe la propriul copil. Locuiește într-o mică gară și face curățenie ca să-și poată câștiga existența.

Într-o zi, ea descoperă un vagon de marfă în care erau zeci de bebeluși evrei în drum spre un lagăr de concentrare, și își aduce aminte de copilașul care i-a fost luat. În acel moment care îi va schimba viața, fură de acolo unul dintre copii și fuge prin viscol.

Noa este salvată de un circ ambulant german, dar trebuie să învețe să evolueze la trapez ca să poată să se ascundă, ceea ce atrage resentimentele principalei trapeziste, Astrid.

La început rivale, cele două femei ajung să aibă o legătură foarte strânsă, dar fațada care le protejează este din ce în ce mai fragilă.

Noa și Astrid trebuie să decidă dacă prietenia lor le este de ajuns ca să se salveze una pe alta, sau dacă nu cumva secretele pe care le ascund fiecare vor distruge tot ce au realizat.

„O frumoasă poveste de dragoste și iertare, despre o femeie care se străduiește să-și găsească identitatea și calea în mijlocul tumultului din al Doilea Război Mondial.“ – KRISTIN HANNAH

„Dacă este vorba despre aducerea la viață a unei epoci trecute, această autoare nu are egal.“ – SUSAN WIGGS

„Plină de duioșie și profund mișcătoare… Cu siguranță este o carte de păstrat în bibliotecă.“ –  KAREN WHITE

„O poveste captivantă despre puterea prieteniei de a salva și mântui oamenii chiar și în cele mai întunecate circumstanțe, Povestea unui orfan aruncă lumină asupra uneia dintre cele mai pline de culoare și mai inspirate povești de eroism din Germania nazistă. Aceasta este o carte care nu trebuie ratată.“ – Melanie Benjamin

4 thoughts to “Libertatea : Povestea unui orfan de Pam Jenoff – 31 martie 2020”

  1. Bună seara, știți dvs cumva dacă exista o modalitate de a ne achiziționa cărțile in aceasta perioada în care toate chioșcurile sunt închise? Mulțumesc mult

  2. @COSMIN colecțiile au fost oprite și online. Vor fi reluate după ce situația actuală cu coronavirus se va îmbunătățită.

  3. @ANDREI Ceea ce este scris mai sus, în articolul de pe blogul nostru, nu este o recenzie ci este descrierea oficială a cărții, care poate fi găsită pe site-ul editurii Litera – https://www.litera.ro/povestea-unui-orfan. Această descriere oficială a cărții se regăsește pe mai multe bloguri sau site-uri din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *