Gazeta Sporturilor : Sub semnul blestemului de Tamara McKinley – 3 aprilie 2020

La toate chioșcurile de ziare, din 3 aprilie 2020.

Preț la chioșcuri : 14.99 lei. PROMO.

Colecția Cartea de weekend.

Descrierea cărții :

Jacaranda Vines, una dintre cele mai mari corporații din Australia, ajunge într-un moment de mare cumpănă. După moartea capului familiei, unsprezece moștenitori dezbinați încearcă să ia o decizie privind soarta companiei, majoritatea lor înclinând spre soluția vânzării. Cea mai înverșunată oponentă a acestei opțiuni se dovedește decana de vârstă, nanogenara Cordelia, care se ambiționează să nu înstrăineze afacerea strămoșească, încercând s-o convingă pe nepoata sa, Sophie, să preia conducerea firmei. Însă un vechi blestem țigănesc pare să urmărească familia, pe parcursul mai multor generații, ducând la dezbinarea ei.

Același blestem, ce s-a abătut asupra mai vechilor povești de dragoste rămase neîmplinite pentru Rose și Cordelia, pare să fi afectat și recenta mare iubire dintre Sophie și Jay Tunner, întreruptă în mod inexplicabil.

Numai că bătrâna Cordelia deține un secret în măsură să detensioneze situația de criză psihologică a familiei, secret a cărui dezvăluire nu depinde numai de ea…

Un roman ieșit din tiparele uzuale, presărat cu intrigi, trădări, dar și cu multe momente romantice, care îl vor vrăji pe cititor.

2 thoughts to “Gazeta Sporturilor : Sub semnul blestemului de Tamara McKinley – 3 aprilie 2020”

  1. @RĂZVAN 3 aprilie 2020, DAR este foarte posibil să nu mai apară, ținând cont de situația în care se află România în acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *