Gazeta Sporturilor : Jurnal intim de Arabella Yarca – 27 martie 2020

La toate chioșcurile de ziare, din 27 martie 2020.

Preț la chioșcuri : 14.99 lei. PROMO.

Colecția Cartea de weekend.

Descrierea cărții :

O poveste de dragoste în care dezamăgirea capătă accente tot mai puternice și contrar oricăror așteptări , rațiunile inimii le înving în final, pe cele ale rațiunii. Nimic neobișnuit, doar s-a spus că inima are rațiuni pe care rațiunea nu le cunoaște.

Zilele liniștite, nelipsite de griji, încep să dispară sub spectrul intrării României în război. Un optimism pueril pare să însuflețească întreagă societate.Ș i inevitabilul se produce : Țara intră în război împotriva Puterilor Centrale. Apoi bombardamentele germane asupra Capitalei și primele înfrângeri ale armatei române. Începe refugiul spre Moldova, din calea dușmanului, o adevărată odisee.

Arabella, eroina cărții, face imposibilul spre a fi cât mai aproape de soțul său mobilizat pe front. Ajunge să activeze ca infirmieră în spitalul Regina Maria, într-o echipă formată din medici francezi. Are acces la cele mai înalte niveluri sociale, inclusiv Casă Regală. Ea reacționează alături de alte distinse doamne condamanând rușinoasa pace de la Buftea, încheiată după memorabilele bătălii câștigate de ostașii români la Mărășești și Oituz. Curând trebuie să facă o alegere într-un moment crucial al existenței sale. Dar o face într-un mod nefericit și viață merge înainte.

One thought to “Gazeta Sporturilor : Jurnal intim de Arabella Yarca – 27 martie 2020”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *