Editura Litera sistează apariția cărților de la chioșcuri. Din 17 martie 2020.

Reapar cărțile Litera la chioșcurile de ziare. (s-a revenit asupra deciziei inițiale de a sista apariția cărților Litera de la chioșcurile de ziare).

Apicultorul din Alep de Christy Lefteri va apărea la chioșcuri pe 19 martie 2020 (anunțată inițial pe 17 martie 2020).

—–

Comunicatul Litera :

„Editura Litera se alătură eforturilor autorităților în perioada dificilă pe care o traversăm și, în vederea limitării riscului de îmbolnăvire cu noul virus, decide sistarea începând de marți, 17 martie 2020, a livrării de noi cărți la punctele de difuzare a presei.”

Vor fi afectate colecțiile : cărți romantice, Iubiri de poveste, Blue Moon și Buzz books.

Pentru o perioadă, aceste cărți nu vor mai fi distribuite la punctele de difuzare a presei, iar când vom relua distribuția la chioșc vor fi alte titluri

Volumul LIRA 455 – PĂCATE ASCUNSE J.R. Ward – ce trebuia lansat în rețeaua de presă pe 20 martie 2020, va fi disponibil pentru comandă pe site-ul Editurii Litera la același preț ca și până acum (9,99 lei), transportul fiind GRATUIT oriunde în țară.

Volumul Alma 348 – ÎMBLÂNZIREA SCORPIEI de Christi Caldwell – ce trebuia lansat în rețeaua de presă pe 21 martie 2020, va fi disponibil pentru comandă pe site-ul Editurii Litera la același preț ca și până acum (14,99 lei), transportul fiind GRATUIT oriunde în țară.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *