Editura Casa cărții ne oferă posibilitatea de a citit gratuit și legal ediția digitală a cărții Singurul Drum spre Nord de Erik Mirandette.

Despre carte : 

„În 2003, Erik a simțit o chemare puternica din partea lui Dumnezeu de a lăsa pentru o vreme studiile la Academie și de a lucra într-o misiune umanitară în Maroc. După doi ani petrecuți acolo, Erik împreuna cu fratele lui și cu inca doi prieteni au decis să străbată continentul african pe motociclete.

Ultima oprire din călătoria lor a fost Cairo, unde o bombă sinucigașă a explodat, împrăștiind o mulțime de schije. Explozia l-a ucis pe fratele lui Erik, i-a rănit pe prietenii lui, iar pe Erik l-a lăsat însângerat în drum. Doctorii nu au crezut ca Erik va mai umbla vreodată. Dar el nu a renunțat la visul său de a reveni la Academie. și 14 luni mai târziu, dupa ce a supraviețuit exploziei, Erik s-a reîntors în acest campus. Astăzi iși începe cu mândrie cariera de ofițer în cea mai mare Academie de Aviație Militară cunoscută de către om.” – George W. Bush

Ebook-ul poate fi găsit aici (click pe iconița răsfoiește cartea, de unde puteți descărca ebook-ul, exemplificare mai jos)

Un comentariu la „Ebook gratuit : Singurul drum spre Nord de Erik Mirandette”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *