Cărți romantice de la Libertatea pentru femei – aprilie 2020

În luna aprilie 2020, la chioșcurile de ziare vom putea găsi următoarele cărți romantice de la Libertatea pentru femei :

 • Oriunde ne duce timpul de Nora Roberts – 3 aprilie 2020 (volumul 4 din seria Familia O’Hurley, după volumul 3 – Curajul de a iubi, acum la chioșcuri)
 • Să nu spui nimănui de Karen Rose – 10 aprilie 2020 (un volum romantic suspans, palpitant și emoționant care are ca temă principală violența domestică
 • Totul pentru pasiune de Mary Balogh – 17 aprilie 2020 (volumul 4 din seria Clubul supraviețuitorilor, după volumul 3 – Călătorie cu final neașteptat, apărut în luna septembrie 2019)
 • O lady rebelă de Susan Elizabeth Philips – 24 aprilie 2020 (volumul 2 din seria Pasiuni texane, după volumul 1 – Vino și sărută-mă, care va apărea pe 27 martie 2020)

Spor la cumpărat & citit!

 

8 thoughts to “Cărți romantice de la Libertatea pentru femei – aprilie 2020”

 1. Doresc cartile pe luna aprilie si ultima din martie scrise mai sus si cartile din iubiri de poveste luna aprilie si ultima din martie…toate trimise odata..multumesc

 2. deoarece chioscurile de ziare sunt inchise la tulcea as dori sa cumpar online cartile din luna aprilie 2020. va rog sa mi oferiti o solutie . multumesc.

 3. Doresc cartile din luna Aprilie si cea din 27 martie 2020. Va rog comunicati mi modalitatea de a ajunge in posesia lor, deoarece sunt colectionara. Multumesc

 4. Doresc și eu ultima carte de pe luna martie și cele de pe luna aprilie. Cum putem face sa le achiziționa. Multumesc

 5. Buna ziua
  Doresc sa comand cartile de la Libertatea pt femei aparute in luna aprilie,cat si cele din luna mai,cum sa procedez?

 6. Buna ziua. Au mai aparut cartile in lunile aprilie si mai pana pe data de azi??? Azi am cumparat cartea ce ar fi trebuit sa apara in ultima vineri din martie, ( Vino si saruta-ma)

 7. Buna ziua doresc sa cumpar cărțile din luna Aprilie si ultima din luna Martie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *