RBA România : Corpul omenesc. Din 5 februarie 2020

Începând de miiercuri, 5 februarie 2020, la chioșcurile de ziare se poate găsi primul număr al colecției Corpul omenesc de la RBA România.

O colecție cu o mare valoare educativă, pentru învățare și distracție prin asamblarea unei reproduceri fidele a corpului omenesc, cu înălțimea de 110 cm, înzestrată cu schelet, organe și mușchi.

Colecția constă în 80 de numere, fiecare cuprinzând piese de asamblat (schelet sau mușchi) și o revistă.

PREȚ:

  • numărul 1: 4,99 lei;
  • numărul 2: 15,99 lei;
  • numerele 3-80: 29,99 lei per număr.

ÎN COLECȚIE MAI SUNT INCLUSE:

  • 2 bibliorafturi pentru reviste, distribuite cu numărul 4 și cu numărul 35;
  • bază și suport pentru schelet în numerele 9/10 și următoarele;
  • suplimentar, un set complet al aparatului digestiv, pentru a înțelege cum funcționează.

Numerele 1-10 au o apariție la două săptămâni, numerele 11-80 vor avea o apariție săptămânală.

Colecția a mai fost distribuită de Hachette la chioșcuri

3 thoughts to “RBA România : Corpul omenesc. Din 5 februarie 2020”

  1. Am luat nr 6 al colectiei ptr schelet si nu-mi venea sa cred ca 3 ,4 bucatele de plastice m-au costat 30 de lei !!! Deja am luat-o ca o bataie de joc, nu suma in sine care e mare ptr ce am luat azi, ci bataia de joc la adresa cumparatorului e mai dureroasa. Pai, pe ce am dat 30 de lei ? Inteleg ca iau materialele pe rand dar nici nu vreau sa platesc un os mititel si dau 30 de lei , ca nu fur ci muncesc acesti bani. Daca vedeam personal la chiosc, renuntam , dar mi l-a adus sotul acasa acel pachet cu 3 fire de plastic ! Daca se va continua asa, sunt convinsa ca vor renunta multi sa-l mai iasi veti avea de pierdut mult mai mult decat daca ar fi mai consistent pachetul, ca sa stie omul pe ce da 30 de lei. Am vazut pe mail ca sunt zeci de posibilitati de asamblare sau pachet intreg cu schelet de ce sa irosesc milioane pe geam ? Momentan , am descoperit ca nu se merita, depinde de celelalte pachete daca mai continui.

  2. Buna ziua! Datorita actualei situatii nu am mai gasit numarul 5 si 6 al colectiei corpului omenesc. E vre-o sansa sa il gasesc din nou in Focsani, Vrancea pe undeva? Sau sa il readuceti la chioscuri pentru ca am inteles ca au ramas destule exemplare dar le-ati retras? Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *