Libertatea : Lecțiile istoriei de Will & Ariel Durant – 17 februarie 2020

Lunea viitoare, pe 17 februarie 2020, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cartea Lecțiile istoriei de Will & Ariel Durant.

Colecția Carte pentru toți a editurii Litera.

Preț la chioșcuri : 19.99 lei. PROMO.

Descrierea cărții :

Un studiu concis al culturii și civilizației omenirii, Lecțiile istoriei este rezultatul muncii de o viață a istoricilor câștigători ai Premiului Pulitzer Will și Ariel Durant, care au reușit, în paginile acestei cărți, să prelucreze pentru cititor imensa cantitate de informații și experiență dobândită în urma celor patru decenii în care și-au conceput lucrarea lor monumentală în zece volume The Story of Civilization (Povestea civilizației).

Prin intermediul acestui compendiu accesibil despre filosofie și progres social, cei doi autori ne poartă într-o călătorie prin istorie, explorând posibilitățile și limitările umanității de-a lungul timpului. Punând alături marile personalități, ideile și realizările omenirii împreună cu ciclurile războaielor și ale cuceririlor, Will și Ariel Durant ne dezvăluie temele de căpătâi ale istoriei și ne oferă un înțeles pentru povestea noastră.

„Capodopera celor doi Durant își are locul în orice bibliotecă din lume.” –  Arkansas Democrat-Gazette

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *