Libertatea : Cutite japoneze Quttin. Din 26 februarie 2020

video promo aici.

Colecțiile Libertatea ne oferă un superb set de cuțite japoneze din inox : Quttin, din 26 februarie 2020, la toate chioșcurile de ziare.

Apariție săptămânală.

Primul cuțit : 9.99 lei, celelalte cuțite : 29.99 lei.

Detalii despre cele 10 cuțite ale colecției și data acestora de apariție :

 • mini Maguro – 16 cm – 26 februarie 2020

Lamă subțire și bine ascuțită, special concepută pentru a tăia felii subțiri de jambon, șuncă sau mușchiuleț. Este ideal pentru prepararea sendviciurilor. Este ușor de manevrat și feliază alimentele foarte fin.

 • Santoku – 17.5 cm – 4 martie 2020

Cuțitul bucătarului japonez, versatil și puternic datorită tăișului bine ascuțit și a lamei late. Este un cuțit bine proporționat și rezistent. Taie și feliază orice aliment, inclusiv carne cu os. Lama lată este prevăzută cu alveole pentru înlăturarea cu ușurință a alimentelor lipicioase și grase.

 • cuțitul bucătarului – 20 cm – 11 martie 2020

Un cuțit universal, puternic și versatil, proiectat să tranșeze bucăți mari de carne și legume, dar și felii subțiri de pâine. Lama lungă și lată te ajută să dezosezi orice bucată de carne și să feliezi orice aliment cât mai ușor. Vârful curbat este util pentru felierea legumelor și bucăților de carne.

 • cuțitul Yanagiba – 20 cm – 18 martie 2020

Un cuțit lung și dur, cu vârful ascuțit, recomandat pentru tăierea și filetarea cu precizie a alimentelor, în special pește și fileuri de carne. În bucătăria japoneză, se folosește îndeosebi pentru sushi.

 • cuțitul Kiritsuke – 16 cm – 20 mai 2020

Un cuțit puternic și versatil, foarte apreciat de chefii japonezi, care face pereche bună cu Santoku. Este conceput pentru a tăia, dezosa și despica bucăți mari de carne. Lama bine ascuțită, cu vârful oblic, este ideală pentru a felia legume de dimensiuni mari, mezeluri și carne.

 • cuțitul Santoku mini – 13 cm  – 2020
 • cuțitul Petty – 9 cm – 2020

Lama subțire și bine ascuțită este ideală pentru decojirea fină a legumelor și fructelor. Foarte ușor de utilizat!
Cutitul se folosește pentru a tăia în bucățele mici fructele și dulciurile.

 • cuțitul Banno – 12 cm – 2020

Cuțit universal, practic și ușor de folosit pentru alimentele de dimensiuni mici și medii. Lama fină și bine ascuțită ajută la decojire, curățare și feliere. Ideal pentru fructe, legume, brânzeturi, mezeluri sau pește. Vârful bine ascuțit ajută la decuparea cotoarelor și îndepărtarea sâmburilor.

 • cuțitul Deba – 11 cm – 2020

Un cuțit profesional japonez clasic, foarte bine echilibrat și ușor de folosit. Este conceput pentru tăierea și felierea bucăților mici și mijlocii de alimente, brânză sau legume. Lama lată la bază te ajută să toci ușor brânzeturi și bucăți de legume.

 • cuțitul MAGURO – 20 cm – 2020

Lamă subțire și bine ascuțită, special concepută pentru a tăia felii subțiri de jambon, șuncă sau mușchiuleț. Este ideal pentru șnițele și fileuri. Este ușor de manevrat și feliază alimentele foarte fin.

TOATE CUȚITELE COLECȚIEI POT FI VAZUTE AICI.

 

3 thoughts to “Libertatea : Cutite japoneze Quttin. Din 26 februarie 2020”

 1. Cuțitul japonez Kiritsuke se va găsi la la toate chioșcurile de ziare, din 20 mai 2020.

  Cuțitul japonez Santoku mini 13 cm din 27 mai 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *