Gazeta Sporturilor : Cum să rămâi mereu tânără – 5 martie 2020

Cartea se va putea găsi la toate chioșcurile de ziare, din 5 martie 2020.

Preț la chioșcuri : 14.99 lei.

Descrierea cărții :

1500 de sfaturi pentru a rămâne tânără trece în revistă toate pârghiile de acțiune ce permit organismului nostru să nu își slăbească rezistența. Toate sfaturile incluse aici sunt simple și perfect aplicabile în viața de zi cu zi: de la modul în care să-ți menții un somn de calitate și reparator, trecând la o alimentație sănătoasă, care ne vindecă trupul, până la mijloacele de întreținere a unor relații sociale de calitate – pilon de bază al sănătății noastre afective și al fericirii noastre.

Deoarece luptând contra stresului, a lipsei de vitalitate, favorizând exercițiul fizic, cât și entuziasmul în activitățile profesionale obișnuite, vor fi întrunite toate condițiile pentru împiedicarea dezvoltării afecțiunilor cardio-vasculare, a colesterolului, dar și a cancerului și a maladiei Alzheimer.

Fiind complet, acest ghid va răspunde la toate întrebările: cum să ne îmbunătățim performanțele intelectuale? Cum să evităm carențele de vitamine și oligo-minerale? Care sunt rețetele tinereții din lumea întreagă? Cum să ne controlăm producerea de insulină sau cum să ne oxigenăm celulele?

Atâtea sfaturi vor face ca această carte să fie absolut indispensabilă menținerii tineretii dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *