Miercuri, 4 martie 2020, ziarul Adevărul poate fi cumpărat împreună cu o carte, la alegere dintre :

  • Un nou răsărit de Josephine Cox

Totul începe ca o frumoasă poveste de dragoste. S-au căsătorit. Au avut copii. Dar ea s-a izolat de toți, s-a pierdut într-o lume ciudată, a spaimelor și a umbrelor.

Poti trăi iubind o himeră? Sau trebuie să te întorci la viață și să privești înainte? Îți poate aduce șansa unei noi iubiri ieșirea din coșmar? Cu ce preț? Sunt intrebări la care veți găsi răspuns în acest roman de mare profunzime psihologică, în care cititorul se va regăsi, poate, în unele ipostaze.

O poveste de neuitat, care invită la meditație…

  • Lady Hamilton de Susan Sontag

Acest roman, care s-a bucurat de un imens succes, este construit în jurul unui triunghi amoros: Sir William Hamilton, ambasadorul Imperiului Britanic în Regatul celor Două Sicilii, soţia sa Emma, cu 36 de ani mai tânără decât el, şi amantul ei, celebrul amiral Nelson. Idila celor doi este considerată drept una dintre cele mai pasionante cunoscute în istorie, splendoarea iubirii făcând obiectul mai multor ecranizări, romane, dramatizări etc.

Întâmplările se derulează pe fundalul vieţii mondene de la curtea regală, populată cu mari personalităţi ale epocii: Napoleon Bonaparte, regi, regine, mari scriitori, printre care Goethe, pictori şi artişti.

Trecerea timpului va lăsa urme adânci asupra fiecăruia dintre amanţi, dar dragostea este oarbă şi ei nu vor înceta nici un moment să-şi contemple reciproc perfecţiunea.

O poveste de dragoste plină de sensibilitate şi rafinament, o carte rar întâlnită, cu adevărat magnifică.

  • Scandal de Amanda Platell

În Scandal, autoarea Amanda Platell, ea însăși fostă editoare la un ziar de succes din Marea Britanie, ne introduce în lumea dură a jurnalismului. Lupta pentru întâietate se desfășoară în orice condiții, cu orice arme, fără remușcări sau sensibilități, pentru a avea cea mai senzațională știre, care face ca ziarul să se vândă înaintea altuia.

Preț ziar + 1 carte : 11.99 lei.

PROMO.

Parteneriat Adevărul și editura Orizonturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *