Adevărul : două cărți de Josephine Cox – 26 februarie 2020

Miercuri, 26 februarie 2020, ziarul Adevărul poate fi cumpărat la pachet cu o carte de Josephine Cox, la alegere dintre :

  • Secretul lui Barney

O sagă prezentată pe parcursul a încă două romane: Sfârșitul călătoriei și Iubiri și minciuni.

Ben Morris, arhitect reprofilat în fermier într-un sat din Anglia, după o căsnicie destrămată și o carieră nu tocmai prodigioasă în Londra, face cunoștință cu două femei: Lucy Baker și fiica sa Mary. Astfel, el află de la Lucy despre marea iubire dintre doi tineri, Barney Davidson și soția sa Vicky, iubire pe al cărei altar se înfăptuiește un incredibil sacrificiu, cu mobiluri ce rămân învăluite în mister.

Secretul lui Barney va fi, totuși, dezvăluit de aceeași Lucy, ea însăși implicată în derularea unor evenimente tragice, cu urmări ce continuă să se facă simțite și în prezent.

O tulburătoare poveste despre profunzimea dragostei, despre noblețe de caracter și despre puterea de sacrificiu cu un ecou ce va stărui multă vreme în mintea cititorului.

  • Sfârșitul călătoriei

Cu aproape un sfert de veac în urmă, lui Barney Davidson și familiei sale din Anglia li se oferă șansa unei vieți mai bune în America. Bucuria plecării este însă de scurtă durată pentru Barney care află o veste îngrozitoare și hotărăște că situația sa nu trebuie să-i împiedice pe cei dragi să ajungă acolo unde le va fi mult mai bine. Devine alt om, făcând tot posibilul spre a-și atrage ura familiei și pentru a o înstrăina cât mai mult de persoana sa.

Este părăsit cu cel mai mare dispreț de soție și cei trei copii care pleacă în America. Dar ce este cu adevărat în sufletul acestui om!

În așteptarea sfârșitului își găsește alinare în relația cu o prietenă, Lucy Baker, care știe prin ce trece și este alături de el până în ultima clipă.

După mulți ani, secretul lui continuă să-i împovăreze sufletul. Ea nu poate accepta că, în ciuda imensului sacrificiu făcut de Barney, familia acestuia să-i poarte o atât de nedreaptă amintire. Brusc, Lucy rupe tăcerea trimițând o scrisoare în America fostei soții a lui Barney. Un demers ce declanșează o adevărată furtună, dezvăluind adevărată tragedie din spatele aparențelor…

Preț ziar + 1 carte : 11.99 lei.

PROMO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *