Hachette : 180 de cărți în colecția Povești de aur Disney + comenzi pentru biblioteca Disney

„Dragi cititori, vă mulțumim pentru interesul arătat cărților Disney și pentru reacțiile pozitive. Datorită succesul pe care îl are această colecție, am deci să o extindem cu incă 80 de numere. Sperăm că veți fi la fel de încântați de ea în continuarea.

Cotoarele noilor volume vor crea o imagine care o va continua perfect pe cea începută în primele 100 de cărți.

Pentru a primi biblioteca Disney care va conține toate cele 180 de cărți din colecția Povești de aur Disney, trimiteți un email la serviciul clienți : serviciuclienti.hachette@gmail.com, specificând numele, prenumele, adresa de email și numărul de telefon iar biblioteca vă va fi livrată acasă” – Hachette

Vor fi 180 de cărți. Despe colecție se discută aici.

14 thoughts to “Hachette : 180 de cărți în colecția Povești de aur Disney + comenzi pentru biblioteca Disney”

 1. Buna ziua
  Mi se parea corect sa primim biblioteca pentru cele 100 de carti. Asa cum s-a specificat la inceput. Nu schimbati clauzele unui contract la finalul lui. Si puteati sa mentionati ca, ulterior mai sunt 80-100 de carti cu alta biblioteca.
  Nu imi spuneti acum ca primesc biblioteca daca mai cumpar inca 80 de carti. Sa va aduc aminte, ca poate nu realizati, ca deja aceasta colectie de 100 de carti costa 1500 lei aproape. Acum ce faceti? Ma obligati sa cumpar inca pe atata ca sa primesc biblioteca?
  Nu mai este seriozitate nicaieri?
  Draghia Elena
  Buzau

 2. De ce nu ati pus la vanzare si raftul de carti pe care l-ati promis la inceputul colectiei?

 3. Buna ziua,
  Doresc sa primesc biblioteca pentru colectia Disney de 100 de carti, va reamintesc ca pe pliantul care a aparut la inceput scrie:
  „Doar achizitionand intreaga colectie Povesti de aur Disney, veti primi cadou Biblioteca Disney, pentru a depozita toate cartile din serie.”
  De ce schinbam regulile? Vi se pare o suma mica pentru cele 100 de carti? Va reamintesc ca au costat in jur de 1400 lei.

 4. Buna ziua. Am trimis 3 emailuri in zadar.
  Nu am primit raspuns. Verifica cineva adresa de mail sau e fictiva? Astept si eu raftul acela pt cele 100 de carti luate cu 1500 de lei, ca sa nu le mai tin in beci. Daca imi trimiteti raftul, mai cumpar si continuarea de 80 de carti. Promit, cum ati promis si voi.
  Rusu Gabriel din Alba Iulia.

 5. Bună ziua! Aștept cu nerăbdare biblioteca de cărți!O zi minunată!

 6. S-a prins careva ca nu ni se cere adresa de livrare ci adresa de mail?
  Intreb si eu sa stiu unde vor sa livreze biblioteca 🙂 sau imi fac o poza cu ea si mi-o trimit pe adresa de mail.

 7. Cum ne-am obisnuit cu toata seriozitatea tipic smecherului care vede pont de bani la nesfarsit, lungim la nesfarsit aceasta vaca de muls ! Era corect sa va tineti de promisiunea facuta initial, sa cereti o dovada ca am cumparat toata seria, o poza cu toata colectia si un act identitate in fata era destul sau cateva detalii si deabia ulterior sa spuneti. Stiti ne-am gandit ca ne-a mers asa bine si o mai lungim cu 80 de numere. V-a mers bine colectia pentru ca am crezut ca sunteti seriosi. A-ti facut un contract pe care nu l-ati mai onorat si pentru asta va gasesc direct raspunzatori.

 8. Da sunt de acord dar am coletia dar mam oprit la 65 find cu probleme de sanata miam dorii sa continu cokectia pt fica mea care ii plac povestile

 9. Buna ziua! Doresc si eu biblioteca disney. Am cumparat pana in prezent cele 105 carti, le voi cumpara si pe celelalte din colectie. Insa nepotelul cere biblioteca pentru a le pune in ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *