Libertatea : Vă place Brahms? Bonjour, tristețe! de Francoise Sagan – 12 noiembrie 2019

Astăzi, 12 noiembrie 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cartea Vă place Brahms? Bonjour, tristețe! de Francoise Sagan.

Parteneriat Libertatea și editura Orizonturi.

Preț : 9.99 lei.

Descrierea celor două romane :

VĂ PLACE BRAHMS?

O incredibilă poveste de dragoste în care iubirea şi suferinţa se împletesc. Înşelată de partener, adorată de un bărbat cu cincisprezece ani mai tânăr, Paule, aflată în pragul unei noi relaţii este neliniştită, ezitantă.

Dorinţa de fericire, de tinereţe o determină să facă acest pas. Nu îi este clar dacă e pasiune adevărată sau doar o toană. Important este că se simte iubită şi ocrotită. Şi, totuşi, ceva nu merge. Are senzaţia că ceva îi lipseşte…

BONJOUR, TRISTEŢE!

Publicarea acestui roman a scandalizat Franţa anilor ’50 dar s-a impus ca un bestseller. La 17 ani, Cécile, o adolescentă teribilistă, are un comportament libertin, ca şi Raymond, tatăl său. Cei doi se simt excelent în mocirla promiscuităţii.

Până într-o zi, când, acesta o cere de soţie pe Anne, o femeie care încerca să pună ordine în viaţa celor doi. Orbită de gelozie, fata, în dorinţa de a-i despărţi, pune la cale un plan ori­bil. Iar Raymond îi face jocul. Însă, în mod cu totul neaşteptat, destinul se va în­toarce împotriva lor, schimbându-le viaţa…

PROMO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *