Libertatea : Trilogia visurilor de Nora Roberts (noiembrie – decembrie 2019)

Joi, 28 noiembrie 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cartea Îndrăznește să visezi de Nora Roberts, primul volum din Trilogia visurilor.

Al doilea volum : Păstrează-ți visul de Nora Roberts – 5 decembrie 2019

Al treilea volum : Găsește-ți visul de Nora Roberts – 12 decembrie 2019

Prețul unui volum : 19.99 lei.

Descrierea cărții Îndrăznește să visezi de Nora Roberts:

Margo, Kate și Laura au crescut ca niște surori, în siguranța unui cămin bogat, ocrotite de dragostea unei familii generoase și înconjurate de peisajele sălbatice ale golfului Monterey din California. Însă Margo este doar fiica menajerei bogatei familii Templeton, și tocmai nevoia de a-și depăși condiția este cea care o împinge ca, la doar optsprezece ani, să își lase în urmă mama, familia adoptivă și traiul liniștit, pentru a încerca să clădească ceva numai al ei: o carieră.

Bizuindu-se doar pe o frumusețe ieșită din comun – de altfel singura calitate cu care crede că a fost înzestrată –, Margo pornește mai întâi spre Hollywood, apoi spre Europa, în căutarea aventurii, a faimei și a succesului.

Însă după zece ani de glorie efemeră și de relații pasagere, tânăra revine acasă cu capul plecat. Un scandal public i-a distrus viitorul profesional, iar traiul nechibzuit a adus-o în pragul falimentului. Înglodată în datorii, umilită și deznădăjduită, Margo își caută alinarea în singurul loc din care știe că nu va fi gonită nicicând: casa Templeton. Va regăsi oare aici puterea de a spera, îndrăzneala de a visa și bucuria de a iubi?

One thought to “Libertatea : Trilogia visurilor de Nora Roberts (noiembrie – decembrie 2019)”

  1. Al doilea volum : Păstrează-ți visul de Nora Roberts – 5 decembrie 2019

    Al treilea volum : Găsește-ți visul de Nora Roberts – 12 decembrie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *