Libertatea : Jose Mourinho, evoluția unui translator de Ciaran Kelly – 27 noiembrie 2019

Miercuri, 27 noiembrie 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cartea Jose Mourinho, evoluția unui translator de Ciaran Kelly.

Preț la chioșcuri : 29.99 lei.

Cartea este publicată la editura Preda Publishing. Prețul în lbirării este 49.99 lei în librării.

Descrierea cărții : 

”José Mourinho. Evoluția unui translator” este povestea unei vieți surprinzătoare. De la copilăria într-o Portugalie măcinată de dictatură până la lupta sa continuă de a se ridica la înălțimea numelui tatălui său, portar de talie internațională, această biografie prezintă călătoria extraordinară a lui José Mourinho: trofeele, succesele, victoriile și bineînțeles, dramele și eșecurile.

Deși a intrat în lumea fotbalului ca simplu translator pentru Sir Bobby Robson, bântuit fiind de o carieră de jucător perfect mediocră, Mourinho a ajuns să definească noua clasă de antrenori-manageri cu talentul său rar de a îmbina psihologia cu cercetarea exhaustivă, managementul jucătorilor cu abilitatea de a ține prima pagină a ziarelor. Pentru ca în final să devină unul dintre cei mai mari manageri ai tuturor timpurilor. De la Barcelona la Benfica, de la Porto la Chelsea, de la Inter la Real Madrid și apoi Manchester United, viața lui Mourinho ni se dezvăluie la fel de interesantă și misterioasă ca omul însuși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *