Libertatea : Captivi în timp de Rysa Walker – 8 noiembrie 2019

Vineri, 8 noiembrie 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cartea Captivi în timp de Rysa Walker, primul volum al seriei Dosarele Cronos.

Preț la chioșcuri : 19,99 lei.

Descrierea cărții :

Aflând că nu mai are mult de trăit, bunica lui Kate îi încredințează nepoatei ei de șaisprezece ani un medalion albastru straniu, care are puterea de a-i permite să călătorească în timp. La început sceptică, adolescenta descoperă în cele din urmă că bunica spune adevărul și că acest dar vine de undeva din străfundurile ființei ei: chiar din ADN.

Uimirea lui Kate se transformă în spaimă în momentul în care o crimă comisă cu mulți ani în urmă, în 1893, la Expoziția universală de la Chicago, îi pune viața în pericol; dacă nu se va întoarce în trecut s-o împiedice, viitorul omenirii va avea de suferit… Mai mult, pentru a modifica spațiul temporal i se impune un sacrificiu dureros: dacă reușește, băiatul de care e îndrăgostită nu va mai avea nicio amintire legată de existența ei.

Va putea oare Kate să-și ducă misiunea la bun sfârșit? Ceea ce se întâmplă nu este nicidecum rodul hazardului, ci al unui proiect teribil, orchestrat la cel mai înalt nivel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *