Libertatea : Azi va fi altfel de Maria Semple – 18 noiembrie 2019

Luni, 18 noiembrie 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cartea Azi va fi altfel de Maria Semple.

Colecția Carte pentru toți a editurii Litera.

Preț  la chioșcuri : 19.99 lei.

Descrierea cărții :

Eleanor știe că e o catastrofă. Dar azi, ea va lua lucrurile pas cu pas. Va face duș și își va pune hainele potrivite. Va merge la lecția de poezie și la yoga, după ce îl va fi lăsat la școală pe fiul ei, Timby. Nu va înjura. Va face sex cu soțul ei, Joe. Dar înainte ca Eleanor să-și poată pune planul modest în aplicare, viața o ia prin surprindere.

Azi, se pare, este ziua în care Timby s-a gândit să se prefacă bolnav, ca să stea cu mama lui. Este și ziua în care Joe a decis să spună la birou – dar nu și lui Eleanor – că este în vacanță. Tocmai când se pare că lucrurile nu pot merge mai rău, întâlnirea cu un fost coleg aduce în actualitate o poveste dramatică ce amenința să dezvăluie un secret de familie adânc îngropat.

Azi va fi altfel este o poveste hilară, emoționantă despre reinventare, relația dintre surori și despre cum uneori trebuie să ne confruntăm cu trecutul nostru pentru a începe cu adevărat să trăim.

„Scrierea unui roman comic care să reușească să ne implice emoțional nu e o sarcină ușoară, dar Semple reușește cu brio. Azi va fi altfel este hilar, emoționant și perfect scris, dovada că Semple este unul dintre cei mai buni romancieri comici contemporani ai Americii.” – npr.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *