Libertatea : Ar fi trebuit să știi de Jean Hanff Korelitz – 19 noiembrie 2019

Marți, 19 noiembrie 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cartea Ar fi trebuit să știi de Jean Hanff Korelitz.

Colecția Buzz books a editurii Litera.

Preț la chioșcuri : 24.99 lei.

Descrierea cărții : 

Grace Reinhart Sachs trăiește viața pe care și‑a dorit‑o întotdeauna, dedicată soțului ei, medic oncolog pediatru la un spital important, fiului lor, Henry, și pacienților pe care îi primește la cabinetul ei de psihoterapie. Grace este, de asemenea, autoarea cărții aflate în curs de publicare Ar fi trebuit să știi, un volum în care îndeamnă femeile să aibă încredere în intuiția lor și să acorde atenție primelor impresii în relațiile cu bărbații.

Cu câteva săptămâni înainte de apariția cărții, o prăpastie se deschide însă în viața lui Grace: o moarte violentă, un soț dispărut și, în locul unui bărbat pe care credea că îl cunoaște, doar un șir de revelații teribile. În urma acestui dezastru amplu mediatizat, îngrozită de felul în care ea însăși nu a reușit să‑și urmeze propriile sfaturi, Grace trebuie să construiască o nouă viață pentru ea și pentru copilul ei.

”Acest excelent thriller literar oferă detalii autentice dintr‑un Manhattan contemporan select… Un roman fascinant și seducător.“ – Publisher’s Weekly

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *