Libertatea : Întoarcerea în Eclipse Bay de Amanda Quick – 17 octombrie 2019

Joi, 17 octombrie 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cartea Întoarcerea în Eclipse Bay de Amanda Quick.

Prima carte a seriei Eclipse Bay, va urma : Noi începuturi în Eclipse Bay – 24 octombrie 2019 / O vară în Eclipse Bay – 31 octombrie 2019.

Preț : 19.99 lei.

Descrierea cărții : 

Eclipse Bay este un mic orășel turistic pe malul oceanului, dar este departe de a fi un loc liniștit. Două dintre familiile cele mai importante din zonă au o rivalitate care durează deja de zeci de ani. Hannah și Rafe reprezintă generația tânără a clanurilor Harte și Madison și toată lumea se așteaptă ca ei să se urască. Dar adolescenții ajung să se plimbe pe plajă împreună și poate vor începe o relație. În seara aceea, însă, se întâmplă ceva cumplit. Prietena lui Rafe este ucisă, iar el este principalul suspect.

Hannah recunoaște că a fost alături de el în momentul crimei, așa că băiatul scapă de acuzație. Însă ea trebuie să continue trăiască alături de familia supărată că a ajutat la salvarea dușmanului. Iar Rafe nici măcar nu o mai caută… Au trecut opt ani de la întâmplarea cu pricina, iar Hannah a uitat nefericirile adolescenței. Conduce o firmă care organizează nunți, dar nu crede în dragostea care durează o viață. O întâmplare ciudată o aduce din nou alături de Rafe. O mătușă le lasă amândurora moștenire un conac.

Se pare că bătrâna credea că ei sunt făcuți unul pentru celălalt și că legătura lor va pune capăt rivalității dintre familii. Dar cei doi se înțeleg cu greu asupra destinației pe care o vor da frumoasei clădiri. Pe deasupra, încep să se petreacă lucruri ciudate și viața fetei este amenințată. Este momentul să dezgroape secrete din trecut și să afle cine este pe urmele lor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *