Libertatea : Valsul lent al țestoaselor de Katherine Pancol – 8 octombrie 2019

 

Este continuarea cărții Ochii galbeni ai crocodililor, se va putea găsi la toate chioșcurile de ziare din 8 octombrie 2019.

Colecția Blue Moon a editurii Litera.

Preț la chioșcuri : 24.99 lei.

Descrierea cărții : 

Joséphine Cortès, patruzeci și ceva de ani și mamă a două fete, se află la o răscruce în viață. Tocmai s-a mutat într-un apartament nou, la Paris, după succesul romanului istoric pe care l-a scris și l-a publicat sub numele surorii ei, Iris. Încă luptându-se cu divorțul – ca urmare a fugii soțului ei în Kenya împreună cu amanta pentru a înființa o fermă de crocodili –, este acum implicată și într-o minciună complicată pusă la cale de Iris. Și tocmai când lucrurile par că nu se pot complica mai mult, oamenii încep să moară în cartierul ei.

În timp ce Joséphine se luptă să-și găsească vocea și încrederea în mijlocul unei rețele complexe de relații și al unui șir de crime, ea și cei din jurul ei trebuie să învețe să meargă mai departe cu hotărâre, ca niște mici țestoase încăpățânate care învață să danseze încet într-o lume prea violentă și care se mișcă prea repede.

„Fascinantă… Fragmentele savuroase care implică fiecare membru al familiei constituie punctul forte al acestei cărți care îi va atrage pe fanii lui Marian Keyes și ai Oliviei Goldsmith.“ – Booklist

„Pancol reușește să-și ghideze cu abilitate constelația de personaje într-o poveste emoționantă și amuzantă.“ – Kirkus Reviews

„O lectură deosebit de plăcută.“ – Washington Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *