Libertatea : Sub vraja iubirii de Candace Camp – 21 septembrie 2019

Sâmbătă, 21 septembrie 2019, la chioșcurile de ziare vom pueta găsi cartea Sub vraja iubirii de Candace Camp, primul volum al seriei „Neobișnuiții Moreland”.

Candace Camp a scris peste 60 de romane de succes, bestselleruri New York Times și USA Today. A mai publicat romane sub pseudonimele Lisa Gregory și Kristin James. Romanele ei au ca fundal numeroase locuri și timpuri, dar perioada ei preferată este Anglia din perioada Regenței.

Descrierea cărții :

Olivia Moreland este mândră de reușitele de care s-a bucurat în încercarea de a deconspira șarlatanii, în mod special atunci când vine vorba despre sfera spirituală. Însă, când Lord Stephen St. Leger îi solicită ajutorul pentru a investiga un medium despre care este convins că doar o escrochează pe mama lui, Olivia nu poate nega senzația de pericol iminent pe care o are când ajunge la străvechea lui moșie – la fel cum nu poate nega nici legătura ciudat de familiară și de intimă pe care simte că o are cu Stephen.

Ultima oară când a asociat termenul de „acasă“ cu reședința Blackhope, Stephen a avut parte de o lovitură care l-a zdruncinat: a privit neputincios cum fratele lui cel mare a revendicat nu doar titlul familiei, ci și pe femeia de care Stephen era îndrăgostit. Acum, ca urmare a morții neașteptate a fratelui său, Stephen se vede nevoit să se întoarcă la moșia familiei, unde lucrurile nu par să fie deloc liniștite. Cine este responsabil pentru moartea prematură a fratelui său și ce ar putea fi de ajutor pentru ca mama lui să își găsească liniștea? Și oare ce anume îl atrage cu deosebită forță la Olivia Moreland, reușind să reaprindă o pasiune cum nu a mai simțit niciodată?

”De la începutul delicios la finalul palpitant, povestea oferă o porție dublă de romantism.” – Booklist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *