Libertatea : O minciună perfectă de Peter Swanson – 1 octombrie 2019

Marți, 1 octombrie 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cartea O minciună perfectă de Peter Swanson, care face parte din colecția Buzz books a editurii Litera.

Probabil la prețul promoțional de 24.99 lei.

Descrierea cărții :

Harry Ackerson a considerat-o întotdeauna pe mama sa vitregă, Alice, frumoasă și sexy într-un mod „nepământean“. Ea a fost mereu amabilă și atentă, chiar dacă un pic distantă în ultimii ani.

Cu câteva zile înainte ca Harry să absolve facultatea, Alice îl sună cu o veste șocantă. Tatăl său este mort, iar poliția crede că s-a sinucis. Distrus, Harry se întoarce în Maine, acasă la tatăl său, și, împreună cu Alice, își propun să afle ce s-a întâmplat.

La scurt timp, Harry întâlnește o tânără misterioasă pe nume Grace McGowan. Deși susține că este nou sosită în zonă, Harry bănuiește că Grace i-a cunoscut părinții. Dar Grace nu este singura femeie atrăgătoare interesată de Harry. Senzuala Alice îi face și ea avansuri.

Harry este tot mai vrăjit de cele două femei, însă cu cât se apropie mai mult de ele, cu atât se simte mai izolat și mai dezorientat, temându-se că atât Grace, cât și Alice ascund secrete periculoase – chiar mortale – și că nici una nu spune adevărul.

„Iubitorii suspansului vor devora această carte delicios de duplicitară, plină de răsturnări de situație, senzualitate, lăcomie și minciuni.“ – Library Journal

„Noul thriller psihologic al lui Swanson este o explorare captivantă a amăgirii și a înșelăciunii.“  – Booklist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *