Libertatea : Misiuni la limita imposibilului de Michael Bar-Zohar și Nissim Mishal – 30 septembrie 2019

Luni, 30 septembrie 2019, la chioșcurile de ziare se va putea găsi cartea Misiuni la limita imposibilului de Michael Bar-Zohar și Nissim Mishal.

Colecția : Carte pentru toți – editura Litera.

Preț la chioșcuri : 19.99 lei. PROMO.

Descrierea cărții :

O continuare explozivă a cărții scrise de Michael Bar-Zohar și Nissim Mishal despre cele mai memorabile misiuni ale Mossadului, Misiuni la limita imposibilului aduce la lumină cele mai dificile și mai periculoase operațiuni ale Forțelor Speciale Israeliene.

În Misiuni la limita imposibilului, Michael Bar-Zohar și Nissim Mishal descriu în detalii fascinante cele mai importante bătălii, raiduri în teritoriile inamice și misiuni de comando care au sfidat moartea ale Forțelor Speciale Israeliene. Poveștile sunt adesea ale unor victorii, dar, uneori, și ale unor eșecuri dureroase, și sunt relatate alături de poveștile vieților și realizărilor unora dintre cele mai cunoscute personalități ale Israelului.

Captivantă și revelatoare, Misiuni la limita imposibilului este o lectură esențială pentru oricine este interesat de înțelegerea modului în care aceste misiuni cruciale au conturat Israelul și lumea, în ansamblul ei.

„Poveștile sunt uimitoare… documentare ireproșabilă și talent scriitoricesc.“ – Kirkus Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *