Libertatea : Minus optsprezece grade de Stefan Ahnhem – 17 septembrie 2019

Marți, 17 septembrie 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cel de-al treilea roman al seriei Fabian Risk : Minus optsprezece grade de Stefan Ahnhem.

Colecția Buzz books a editurii Litera.

Preț : 24.99 lei. PROMO.

Descrierea cărții :

O urmărire în mare viteză cu maşinile se încheie cu o tragedie, în timp ce una dintre maşini plonjează de pe cheiul din portul Helsingborg. Pe scaunul şoferului se află unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din domeniul IT din Suedia. Primele indicii duc cu gândul la un accident, dar o examinare mai atentă a cadavrului arată că acesta a fost îngheţat. Mai ciudată însă este data morţii: cu două luni înainte de accidentul din port.

Au trecut doi ani de la evenimentele din Victimă fără chip. Fabian Risk a profitat de liniştea de la serviciu pentru a se concentra asupra familiei, în timp ce, peste strâmtoare, în Danemarca, Dunja Hougaard a îmbrăcat încă o dată uniforma, de această dată ca poliţist. Când o persoană fără adăpost este omorâtă în mod brutal în bătaie, Dunja nu se poate abţine şi începe o anchetă proprie. Curând, indiciile o poartă în Suedia şi la Helsingborg, unde Risk investighează cazul bizar al milionarului îngheţat.

”Stefan Ahnhem este la înălţimea colegilor săi scandinavi în ceea ce priveşte suspansul şi violenţa. Cu toate acestea, Fabian Risk, eroul său, este foarte uman… Rezultatul este o serie de romane extrem de captivante.” – Westdeutsche Zeitung, Germania.

”Vă va bântui mult timp după ce aţi terminat de citit… Jos pălăria în faţa lui Ahnhem.” – Kirkus Reviews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *