Libertatea : Fiul timpului de Deborah Harkness – 22 octombrie 2019

Cartea Fiul timpului de Deborah Harkness se va găsi la toate chioșcurile de ziare pe 22 octombrie 2019.

Pret la chioscuri : 24.99 lei

Colecția Buzz books a editurii Litera.

Descrierea cărții :

Pe câmpurile de bătălie din timpul Revoluției Americane, Matthew de Clermont îl întâlnește pe Marcus MacNeil, un tânăr doctor din Massachusetts, într-o perioadă de reviriment politic în care lumea pare a se îndrepta spre un viitor mai luminos.

Când Matthew îi oferă șansa să devină nemuritor și să se elibereze din chingile educației lui puritane, Marcus nu ratează ocazia de a deveni vampir. Dar transformarea lui nu e una ușoară, iar tradițiile vechi și responsabilitățile familiei de Clermont intră în conflict cu credința profundă a lui Marcus în libertate, egalitate și fraternitate.

În Parisul contemporan, Phoebe Taylor – tânăra angajată de la casa de licitație Sotheby’s de care s-a îndrăgostit Marcus – se pregătește pentru propria călătorie spre nemurire. Deși versiunea modernizată a procesului pare mai puțin complicată, cei doi descoperă că provocările la care este supusă o ființă umană care dorește să devină vampir nu sunt cu nimic mai prejos decât erau în secolul al XVIII-lea.

Umbrele de care Marcus credea că a scăpat cu secole în urmă se pot întoarce să-i bântuie pe amândoi – pentru eternitate. O poveste de iubire plină de pasiune și o explorare fascinantă a puterii tradiției și a posibilităților de a aduce nu doar schimbarea, ci chiar o revoluție, Fiul timpului aduce laolaltă construcția de lumi supranaturale și dragostea mocnită care au făcut ca trilogia Cartea pierdută a vrăjitoarelor să aibă un succes uriaș.

“Acest roman cu vampiri se petrece în timpul Revoluției Americane, când un tânăr pe nume Marcus MacNeil primește șansa să evadeze din lumea lui puritană (plicticoasă!) și să devină nemuritor (amuzant!). De autoarea Cărții pierdute a vrăjitoarelor.“ – New York Post

4 thoughts to “Libertatea : Fiul timpului de Deborah Harkness – 22 octombrie 2019”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *