Înfruntarea de Rebecca Ross (Leda Edge, 2019)

O poveste de neuitat despre uneltiri, revoltă și iubire, în această lună la editura Leda Edge. A doua carte a seriei Destinul reginei, după Ascensiunea.

Descrierea cărții :

Brienna a devenit, în sfârșit, maestră a cunoașterii și se străduiește să facă față provocărilor pe care le presupune noua ei viață, ca fiică adoptivă a lui Davin MacQuinn, un lord căzut în dizgrație, care a trăit în pribegie vreme de douăzeci și cinci de ani.

Abia întoarsă de pe câmpul de luptă, fermecătoarea războinică este hotărâtă să o ajute pe Isolde Kavanagh să urce pe tron. Misiunea se dovedește a nu fi tocmai ușoară, căci mulți din clanul MacQuinn nu o acceptă, privind-o cu suspiciune.
Brienna îl are însă alături pe Cartier, fostul ei profesor, lord al Casei Morgane. Împreună trebuie să zădărnicească planurile dușmanilor, să încheie noi alianțe și să se asigure că nimic nu va pune în pericol marea încoronare. Forțele răului pândesc din umbră, iar Brienna și Cartier descoperă că dragostea nu te face mai puternic, ci mai vulnerabil.

„A doua parte a seriei se îndepărtează oarecum de povestea de dragoste și aduce în prim-plan mai multă acțiune, mai multe uneltiri și mai multă violență pe un tărâm fantastic, fără să lipsească și un strop de magie.” – Common Sense Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *