Hachette : Timbre de pe glob – din 12 septembrie 2019, la toate chioșcurile de ziare.

Începând de astăzi, 12 septembrie 2019, la toate chioșcurile de ziare se poategăsi primul număr al colecției Timbre de pe glob de la Hachette, o colecție extraordinară de timbre autentice, un mod original de a descoperi lumea prin intermediul timbrelor.

Primul număr are un preț promoțional de 4.99 lei și conține celebrul timbru Penny Black imprimat pe coliță de aur de 22 de karate – o ediție specială comemorativă a insulelor Cook +4 timbre din România + 5 timbre din Cuba + 5 timbre tematice + 16 timbre de colecție (în total sunt 30 de timbre).

Numărul doi se va găsi la chioșcuri peste 2 săptămâni, prețul fiind de 12.99 lei.  Va conține revista ilustrată + clasor de timbre + 1 timbru din România + 5 timbre din Dominica + 5 timbre tematice + 19 timbre de colecție (în total 30 de timbre).

Această colecție va cuprinde 100 de apariții. Începând cu numărul trei, prețul unui număr va fi de 24.99 lei, cu o       apariție săptămânală (cu excepția unor eventuale modificări ale ratelor de impozitare).

O lucrare editorială completă, captivantă și detaliată – foarte bogată în ilustrații și texte explicative.

O colecție unică a cărei valoare va crește în timp – în epoca internetului timbrele vor deveni obiecte rare și căutate de către specialiști și pasionați.

Colecționează timbrele ca un adevărat specialist – învață să recunoști și să-ți organizezi timbrele, descoperă secretele filatelice prin intermediul informațiilor din revistă.

 POZE ALE COLECȚIEI.

One thought to “Hachette : Timbre de pe glob – din 12 septembrie 2019, la toate chioșcurile de ziare.”

  1. Colecția va avea cel puțin 300 de numere. Și la colecția Bancnote pe glob au spus inițial ca vor fi 100 de numere. Acum au ajuns la nr. 210.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *