Hachette : Timbre de pe glob – din 12 septembrie 2019, la toate chioșcurile de ziare.

Începând de astăzi, 12 septembrie 2019, la toate chioșcurile de ziare se poategăsi primul număr al colecției Timbre de pe glob de la Hachette, o colecție extraordinară de timbre autentice, un mod original de a descoperi lumea prin intermediul timbrelor.

Primul număr are un preț promoțional de 4.99 lei și conține celebrul timbru Penny Black imprimat pe coliță de aur de 22 de karate – o ediție specială comemorativă a insulelor Cook +4 timbre din România + 5 timbre din Cuba + 5 timbre tematice + 16 timbre de colecție (în total sunt 30 de timbre).

Numărul doi se va găsi la chioșcuri peste 2 săptămâni, prețul fiind de 12.99 lei.  Va conține revista ilustrată + clasor de timbre + 1 timbru din România + 5 timbre din Dominica + 5 timbre tematice + 19 timbre de colecție (în total 30 de timbre).

Această colecție va cuprinde 100 de apariții. Începând cu numărul trei, prețul unui număr va fi de 24.99 lei, cu o       apariție săptămânală (cu excepția unor eventuale modificări ale ratelor de impozitare).

O lucrare editorială completă, captivantă și detaliată – foarte bogată în ilustrații și texte explicative.

O colecție unică a cărei valoare va crește în timp – în epoca internetului timbrele vor deveni obiecte rare și căutate de către specialiști și pasionați.

Colecționează timbrele ca un adevărat specialist – învață să recunoști și să-ți organizezi timbrele, descoperă secretele filatelice prin intermediul informațiilor din revistă.

 POZE ALE COLECȚIEI.

26 thoughts to “Hachette : Timbre de pe glob – din 12 septembrie 2019, la toate chioșcurile de ziare.”

 1. Colecția va avea cel puțin 300 de numere. Și la colecția Bancnote pe glob au spus inițial ca vor fi 100 de numere. Acum au ajuns la nr. 210.

 2. Unul din timbre prezintă de Santa Claus. Cine poate sa-mi răspundă:
  1. Din ce tara provine, deoarece nu este tipărit pe timbru ? (bănuiesc ca din UK)
  2. Timbrul l-am găsit deteriorat (jupuit) in dreptul capului reginei. Se poate înlocui ?

 3. Iesiti mai ieftin daca doriti sa le cumparati toate odata. Doar ca revistele vor fi in italiana.Cautati pe google sau in ebay dupa Francobolli del mondo DeAgostini .

 4. In nr.2 ei spun ca sunt 30 de timbre in total. Am avut “placerea” sa gasesc doar 26. Nu e diferenta mare, dar daca tot scrie si pe revista si pe site ca sunt 30…ar fi elegant sa respecte ceea ce spun si sa nu-si bata joc de oameni.

 5. Nu exista clasor , primim cate o fila la cateva numere care se prinde in biblioraft. Si nici nu se compara cu clasoarele de alta data la care rasfoiai filele iar timbrele nu zburau cum se intimpla la aceste file

 6. Salutare,
  Exista sanse ca timbrele din pliculetele respective sa fie diferite pentru acelasi numar al revistei?

  Ce alte surse de achizitionare a timbrelor mai folositi (in Bucuresti, in special)?

  Va multumesc,
  Dan

 7. Noua in filatelie! Am luat acum primele 3 numere. Nu stiu foarte bine cum sa le aranjez, asa ca, probabol, voi avea nevoie de „asistență tehnica”! Multumesc!

 8. Aveti grija la bani! Numarul 3 contine doar 10 timbre! iar mincinosii spun ca ar contie in plus un timbru romanesc plus 19 timbre de colectie! Doar minciuni de 25 de lei!

 9. Eu am avut surpriza ca la primu numar sa lipseasca pungulita cu timbre chiar daca a fost sigilata asa ca am mai luat un numar.

 10. Buna ziua

  Ma ajuta si pe mine cineva sa imi spuna ce timbre au fost in numarul unul al colectiei? Multumesc

 11. Am avut 30 de timbre la nr. 4. Am ratat numarul 3, crezand ca revista va aparea la doua saptamani, nu saptamanal. Nelamurirea mea este daca vom completa vreodata seriile la timbrele care le primim in revista. Pana la urma asta e farmecul in colectionarea timbrelor, de a avea toata seria, nu cate unul ratacit! Sincer, nu cred ca voi cumpara toate numerele, mi se pare costisitor. Si am vazut ca nu are succes prea mare, raman mereu reviste din numerele vechi la chioscurile de ziare.

 12. Am cumparat nr.4 fara o punguta
  Dl de la chiosc nu a vrut sa-mi inlocuiasca, motivul, am desfacut revista…
  Este a doua oara
  Am scris la protectia consumatorului, sunt 25 ron pe care nu vreau sa-i platesc de doua ori

 13. Am o mica problema cu timbrele din romnia, inclusiv cu timprul „penny black” pe care l-am lipit direct pe prima pagina, chiar nu puteau sa spuna mai detaliat cum se folosesc foile plastifiate ….
  Auzi la ei „decupeaza-le”, eu stiu ca decupeaza inseama a taia dupa un chenar sau o forma
  Si app timbrele speciale primite in primele 2 numere pe formatul B5 cum le atasam, trebuie mutate pe tentativele alea de suporti perforati???

 14. Eu nu am aflat de aceasta “colectie” intamplator. Auzisem ca urmeaza sa apara timbrele din colectia “ Al doilea razboi mondial”, m-am dus si am gasit si nr. 5 din “Timbre de pe glob”. I hate to break it to you, dar pretul de 24,99 lei este extrem, extrem de mare. Nu sunt serie si sunt timbre stampilate. Sunt lipsite de valoare (poate doar sentimentala, daca va plac). Eu colectionez de mult timp timbre. Verificati valoarea lor in Catalogul Michel. Va recomand cu caldura Romfilatelia (luati serii de acolo sau daca nu aveti multi bani, serii complete stampilate) si pentru timbre straine va recomand okazii sau ebay (aveti grija totusi la ce luati de acolo sa nu va “fure” peisajul). Nu va lasati furati, nu faceti colectii de valoare din “Timbre de pe glob”. Remember, filatelia este un hobby aristocratic, regal, make it with style :)))
  Sa comentez un pic si de timbrele din “Istoria celui de-al doilea razboi mondial”. Pai nu e prea mult de comentat. Nu sunt timbre/colite. Sunt reproduceri, ale unor timbre ieftine.
  NU RECOMAND!

 15. M-am speriat ce am citit pe blog, ca ar putea fi mai puține timbre. Le-am numărat pana la nr. 9 inclusiv si sunt toate. Atenție, unele timbre de aceeași mărime pot fi lipite superficial intre ele.

 16. Unele timbre parca sunt trase la xerox, sunt neclare sau taiate necorespunzator. Ma asteptam si eu la o calitate mai buna

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *