Concurs : câștigă 5 cărți de Camilla Lackberg

Cele cinci cărți sunt :

 • Sirena
 • Paznicul farului
 • Vrăjitoarea
 • Prințesa ghețurilor
 • Îmblânzitorul de lei

Doritorii să lase comentariu la acest articol cu ce carte dorește să citească în viitorul apropiat – dar fără să le menționați pe cele de mai sus. (alte comentarii off-topic vor fi șterse) și să se aboneze la  newsletter (dacă nu sunt deja abonați)

Adresa de email cu care se lasă comentariul să fie abonată la newsletter. În cazul în care persoana extrasă nu este abonată la newsletter, va fi descalificată și vom alege alt câstigător.

Se acceptă 1 singur comentariu per utilizator / ip / adresă livrare.

Câștigătorul va fi ales prin random.org.  

Ultima înscriere acceptata : 29 septembrie 2019 , ora 23:59 .

După ce extragem câștigătorul, îl vom anunța în sectiunea de comentarii de mai jos și vom încărca și extragerea video pe youtube.

Expedierea la 30 de zile de la data de incheiere a concursului.

Premiul nerevendicat în 5 de zile de la extragere va fi pierdut. Vom avea alt câștigător.

213 thoughts to “Concurs : câștigă 5 cărți de Camilla Lackberg”

 1. Bună ziua. As citi, dacă tot e vorba de Lackberg, cartea Colivia de aur. Recent i am făcut o cadou surorii mele pentru ca și o firea foarte mult. Deci o sa o împrumut sa citesc și o opera de Lackberg. Acum citesc Cinci copeici iar apoi cred ca ma apuc de Un zeu năruit.
  Lecturi frumoase sa avem 😉

 2. Manuscrisul gasit la Saragosa – Jan Potocki (carte pe care am luat-o la un preț f bun mulțumită acestui blog care a semnalat „kilipirurile” de la Nemira pentru care țin să mulțumesc).

 3. Inamplarea face ca astazi sa fi imprumutat de la biblioteca “ Piaza rea” de Camilla Lackberg 🙂

 4. Odata cu venitea toamnei si atentia mea se indreapta mai mult spre carti. Asa ca acest concurs este o bucurie pentru pasionatii de lectura! Urmatoarea carte pe care vreau sa o citesc este: Casa bantuita – Shirley Jackson. O toamna calduroasa va doresc!

 5. As dori sa citesc in viitorul apropiat cartea „Cari Mora”, noul thriller al lui Thomas Harris (autorul celebrei „Tacerea mieilor”), carte care a aparut pe piata din Romania chiar ieri, vineri, 26.09.2019, de la editura RAO.
  Sper sa reusesc s-o cumpar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *