Adevărul : Singurătatea unei regine de Pilar Eyre – 23 septembrie 2019

Luni, 23 septembrie 2019, ziarul Adevărul poate fi cumpărat la pachet cu cartea Singurătatea unei regine de Pilar Eyre.

Preț ziar + carte : 25 lei. PROMO.

Descrierea cărții : 

Cartea despre viața Reginei Sofia a Spaniei oferă cititorilor şi date interesante din istoria recentă a Europei, unele inedite.

Verișoară primară a Regelui Mihai I al României și nepoată a Reginei Mamă Elena care a și nășit-o punându-i numele Sofia, în loc de Olga cum se dorise inițial, prilejuiește întâlniri cu aceste mari personalități din trecutul nostru, în cadrul Curţilor Regale Europene cu care vine în contact.

Prințesă a unei țări sărace și marginale, Grecia, s-a confruntat cu foame, frig, şobolani și gândaci în cel mai dur exil din timpul ultimului război. A crescut cu părinţi ce aveau o personalitate copleşitoare, s-a îndrăgostit de un bărbat care nu o iubea, s-a căsătorit cu cel căruia i-a fost tot timpul alături şi s-a luptat ca o fiară pentru a-l ajuta să ajungă Regele Spaniei, într-o perioadă în care dictatorul Franco se afla în căutarea unui succesor după moartea sa.

A meritat? Costul a fost prea mare?

Greu de răspuns. A ajuns Regina Spaniei cu sacrificii mari în plan personal, dar în viaţa sa privată nu a avut parte de fericirea pe care o merita.

O viaţă captivantă, cu momente fericite sau triste, ce îl vor indigna şi uimi pe cititor vizavi de evenimente incredibile, care par să nu încapă într-o singură viaţă de om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *