Adevărul : Conflicte care au schimbat lumea de Rodney Castleden- 25 septembrie 2019

Miercuri, 25 septembrie 2019, ziarul Adevărul poate fi cumpărat împreună cu cele două volume ale cărții  Conflicte care au schimbat lumea de Rodney Castleden :

  • volumul 1 – de la războaiele Napoleoniene la Războiul din Irak
  • volumul 2 – de la războiul Troiei la Revoluția franceză

,,Conflicte care au schimbat lumea” vă poartă pe firul cronologic, în miezul celor mai relevante conflicte ale umanității, accentuând importanța lor pentru contemporaneitate. Autorul dă numeroase detalii despre tipul de conflict, cadrul geografic și istoric, părțile combatante, rezultatele și efectele pe termen scurt sau îndelungat pentru țările implicate.

Pasiunea lui Rodney Castleden pentru istorie, geografie, arheologie și admirabila sa onestitate – nu numai față de cititorii preocupați de aceste teme, ci și față de istoricii și cercetătorii domeniului – au contribuit la nașterea unor cărți de mare succes. Cele peste 40 de lucrări ale sale sunt apreciate în întreaga lume datorită cercetărilor sale meticuloase, dar și fluentei și accesibilității scrierii. Profesorul de istorie care locuiește și predă în Brighton are meritul de a transpune episoade obscure ale istoriei într-un limbaj familiar unui public cât mai larg.

Editura parteneră : Meteor Press.

Preț ziar + 1 volum : 9 lei.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *