Libertatea : Vârtejul pasiunilor de Victoria Holt – 13 august 2019

Astăzi, 13 august 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cartea Vârtejul pasiunilor de Victoria Holt, parteneriat Libertatea și editura Orizonturi.

Preț carte : 9.99 lei.

Dacă doriți să citiți un roman de dragoste, agrementat cu mult suspans, veți încerca o satisfacție deplină citind această carte a celebrei autoare Victoria Holt. Mai mult ca sigur, veți dori ca romanul să nu se termine.

Două surori, Pippa și Francine, deși orfane, nu rămân în voia sorții. Ele au șansa să cunoască niște străini nobili, în trecere prin țara lor. În mod surprinzător, Francine îi fură inima baronului Rudolph, moștenitorul tronului regatului Bruxenstein, cu care se mărită, având împreună un băiețel.

După cinci ani de la căsătoria lor, Pippa afla din ziare că cei doi au fost asasinați.Din acest moment, ea se lansează în căutarea nepotului său și a autorilor acestor crime oribile. Între timp, în viața ei apare Conrad, în fapt baronul Sigmund, succesor la tronul regatului.

O mare pasiune se naște între cei doi, dar Pippa nu vrea să accepte niciun compromis.Prinsă într-un vârtej de intrigi și conspirații, ea ajunge să fie chinuită de o teribilă bănuială….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *