Libertatea : Misterioasa afacere de la Styles de Agatha Christie – 28 august 2019

Misterioasa afacere de la Styles, primul roman polițist al de Agathei Christie , se va găsi la chioșcurile de ziare din 28 august 2019.

Prețul la chioșcuri : 24.99 lei. PROMO.

Descrierea cărții :

Hercule Poirot, stilatul și inteligentul detectiv belgian, și-a făcut întâia dată apariția în această carte. Devenit legendar, el a fost unicul personaj care a avut un obituar în celebrul ziar The New York Times. Romanul polițist Misterioasa

Afacere de la Styles a fost publicat la cinci ani după ce autoarea Agatha Christie a fost provocată de către sora ei, Madge, să scrie o carte. Din fericire pentru autoare, criticile au fost de natură pozitivă, iar cartea a devenit celebră.

Capitanul Arthur Hastings își reamintește evenimentele întâmplate la conacul Styles, unde John Cavendish l-a invitat să își petreacă vacanța de vară. În condiții misterioase, mama vitregă a gazdei sale, Emily Inglethorp, este gasită moartă în camera ei, cu ușa închisă cu cheia, din interior.

Arthur Hastings îl implică pe Poirot în rezolvarea acestui mister. Conform aparențelor, cauza mortii este una naturală, dar nimeni nu-l poate păcăli pe Hercule Poirot, care banuiește că victima a fost otravită…

INFO : Cărțile de la chioșcuri pot fi cumpărate de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *