Libertatea : Dincolo de stele de Kristin Hannah – 30 august 2019

Vineri, 30 august 2019, la chioșcurile de ziare se va putea găsi cartea Dincolo de stele de Kristin Hannah, continuarea la Aleea cu licurici.

Colecția Blue Moon a editurii Litera. Din păcate va fi la preț întreg – 44.90 lei.

Descrierea cărții :

Tully Hart a avut întotdeauna visuri mărețe, fiind, în același timp, bântuită de amintirile unui trecut dureros. Crede că poate depăși orice, până când cea mai bună prietenă a sa, Kate Ryan, moare.

Tully încearcă să îndeplinească promisiunea pe care i-a făcut-o lui Kate când aceasta era pe patul de moarte – să le fie alături copiilor lui Kate –, dar nu știe nimic despre familie sau despre maternitate, sau despre cum să ai grijă de alții.

Marah Ryan are șaisprezece ani și este distrusă de durere la moartea mamei sale. Tatăl ei, Johnny, se străduiește să țină familia unită, dar pentru Marah, nimic și nimeni nu pare să conteze… până când se îndrăgostește de un tânăr care o face să zâmbească din nou și o poartă în lumea lui plină de pericole.

Dorothy Hart se află în miezul trecutului tragic al lui Tully. A părăsit-o în mod repetat pe fiica ei pe când era copilă, dar acum se întoarce, într-un moment în care Tully se simte complet singură. În cele din urmă, Dorothy trebuie să se confrunte cu un adevăr dureros: numai prin dezvăluirea secretelor trecutului său poate spera să devină mama de care fiica ei are nevoie.

Un roman emoționant despre iubire, maternitate, pierdere și noi începuturi, Dincolo de stele ne amintește că acolo unde există viață, există speranță, și unde există iubire, există iertare.

„Un roman care va ajunge direct la inimile cititorilor.“ – Huffington Post

„Talentul de povestitoare al lui Hannah te face să nu poți lăsa din mână această carte.“ – Kirkus Reviews

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *