Libertatea : Bazarul visurilor de Jojo Moyes – 27 august 2019

Pe 27 august 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cartea Bazarul visurilor de Jojo Moyes, colecția Blue Moon a editurii Litera, la prețul promoțional de 24.99 lei.

Descrierea cărții :

În anii șaizeci, Athene Forster era cea mai strălucitoare fată din generația sa. Poreclită Ultima Debutantă, era frumoasă, răsfățată și sălbatică.Când a fost de acord să se căsătorească cu chipeșul moștenitor Douglas Fairley-Hulme, părinții ei au răsuflat ușurați. Însă la numai doi ani de la căsătorie, începuseră să circule zvonuri despre relația lui Athene cu un tânăr comis-voiajor.

Treizeci și cinci de ani mai târziu, Suzanna Peacock se străduiește să facă față moștenirii lăsate de mama ei. Singurul loc în care Suzanna găsește alinare este Peacock Emporium, magazinul elegant pe care îl deschide și între ai cărui pereți magici descoperă nu doar prietenia și o evadare din căsnicia cu probleme, ci și prima pasiune adevărată a vieții ei.

Dar imaginea mamei sale încă o bântuie pe Suzanna. Și doar confruntându-se atât cu familia, cât și cu sine, ea va reuși, în final, să se împace cu trecutul și să înfrunte viitorul…

Alte cărți de Jojo Moyes pot fi găsite aici..

„Surprinzător și cu adevărat emoționant.“ – The Times

„Cărțile lui Jojo reușesc întotdeauna să mă facă să zâmbesc datorită onestității, umorului și empatiei pe care o manifestă față de tot ceea ce e omenesc.“ –  Emilia Clarke

One thought to “Libertatea : Bazarul visurilor de Jojo Moyes – 27 august 2019”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *