Adevărul : volumele 5-7 din seria Regii Blestemați de Maurice Druon – 14 august 2019

Miercurea viitoare, pe 14 august 2019, ziarul Adevărul continuă seria Regii Blestemați de Maurice Druon cu volumele 5 – 7.

Preț ziar + 1 carte : 13 lei.

PROMO.

Volumele 1-4 au apărut pe 7 august 2019. Din păcate au fost distribuite incomplet în rețeaua de chioșcuri. Foarte posibil să găsiți doar un anumit volum în fiecare chioșc de ziare, așa că vă recomandăm sa încercați în mai multe locații. Nu garantăm că le veți găsi în final, dar merită încercat dacă vi le doriți.

One thought to “Adevărul : volumele 5-7 din seria Regii Blestemați de Maurice Druon – 14 august 2019”

 1. Dap, din pacate, asa s-a intamplat; miercurea trecuta, la primul chiosc la care am fost n-aveau decat vol 1, la urmatorul, tot numai vol 1, la al treilea aveau vol 1 si 2.
  Prin urmare, am renuntat; mi se pare aberant sa lansezi intr-o singura zi 4 volume deodata si sa nu le gasesti pe toate la un singur chiosc.
  Daca Adevarul stia ca nu poate aproviziona chioscurile cu toate cele 4 carti, ar fi fost mai corect sa scoata pe piata cate un volum pe saptamana, in fiecare zi de miercuri, timp de 7 saptamani.

  Altfel, desi romanul are 7 parti, acestea au fost cuprinse in 3 volume (carti) in editia din 1971 de la Cartea Romaneasca. Eu pe asta am citit-o la vremea aia, insa a ramas in biblioteca parintilor.
  A mai fost reeditat prin 1986, apoi in 1993 in 4 volume; si editia asta o am acum in biblioteca mea; am cumparat-o de la un anticariat in stare foarte buna, aproape noua si m-au costat cam 35 de lei toate cele 4 carti.

  Am urmarit-o intre timp, intentionand sa le cumpar noi; a mai fost editata cu ceva ani in urma la Humanitas, insa in 7 volume (fiecare parte a romanului in cate un volum separat), insa la un pret total enorm, prohibitiv.
  Acum, la Adevarul tot in 7 volume apare, la pretul total de 91 de lei – cam mult dupa parerea mea. In plus, nici nu se gasesc toate cartile la chioscuri.

  In fine, romanul este de exceptie; poate unul dintre cele mai bune romane istorice din intreaga literatura universala. Se citeste cu sufletul la gura, nu-ti vine sa-l lasi din mana pana nu-l termini.
  Il recomand iubitorilor acestui gen de lectura.

  PS: Romanul se poate cumpara convenabil la mana a doua de pe Okazii sau din anticariate, in variantele editiilor mai vechi (cea cu 3 volume si cea cu 4 volume), la preturi totale intre 25 si 45 de lei, in functie de starea fizica a cartilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *