Libertatea : Mâine e o nouă zi de Lori Nelson Spielman – 30 iulie 2019

Mâine e o nouă zi de Lori Nelson Spielman se va găsi la chioșcuri, din 30 iulie 2019, la prețul promoțional de 24.99 lei.

Cartea face parte din colecția Blue Moon a editurii Litera.

PROMO.

Descrierea cărții :

Brett Bohlinger pare să aibă totul: slujba perfectă, un apartament spaţios și un iubit extraordinar de chipeș. Una peste alta, o viaţă de vis. Până când mama ei iubită moare, lăsând în testament o clauză importantă: pentru a-și primi moștenirea, Brett trebuie să atingă mai întâi ţelurile de pe lista cu lucruri de făcut în viaţă, pe care ea a alcătuit-o când era o fată naivă de paisprezece ani.

Îndurerată, Brett înţelege cu greu decizia mamei – visurile din copilărie nu seamănă deloc cu ambiţiile ei de la vârsta de treizeci și patru de ani. Unele par imposibile.

Cum ar putea ea să aibă o relaţie cu un tată care a murit acum șapte ani? Alte ţeluri (Să fiu o profesoară extraordinară!) i-ar impune să-și reinventeze întregul viitor.

Pe măsură ce Brett pornește într-o călătorie uimitoare în căutarea visurilor ei adolescentine, un lucru devine clar: uneori, cele mai plăcute daruri ale vieţii se găsesc în locurile cele mai neașteptate.

„O poveste minunată, emoţionantă, care ne amintește să ne trăim viaţa din plin.“ – Cecelia Ahern

„Nu rataţi remarcabilul volum de debut al lui Lori Nelson Spielman, un roman emoţionant despre transformare și încredere… Mâine e o nouă zi este o poveste spusă cu căldură, din inimă.“ – Sarah Addison Allen

„Romanul de debut al lui Spielman este fermecător.“ – Kirkus Reviews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *