Libertatea : seria Îngerii căzuți de Mary Jo Putney. Din 11 iulie 2019

Joi, 11 iulie 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi primul volum al seriei Îngerii căzuți de Mary Jo Putney : Tunete și trandafiri.

Preț : 19.99 lei.

Vor urma și celelalte volume ale seriei : 

 • Dansul pasiunii – 18 iulie 2019
 • Taina contesei
 • Călătorie spre iubire
 • Curcubeie sfârâmate
 • Răul de foc
 • O iubire imposibilă

pentru aceste volume nu cunoaștem datele de apariție, le vom actualiza treptat în articol.

Descrierile cărților vor putea fi găsite în lista de comentarii de mai jos.

2 thoughts to “Libertatea : seria Îngerii căzuți de Mary Jo Putney. Din 11 iulie 2019”

 1. Tunete și trandafiri de Mary Jo Putney – volumul 1 din seria Îngerii căzuți – 11 iulie 2019

  A fost numit Contele Demon și despre el se spunea că este capabil de orice. Fiul unui nobil rebel și al unei țigănci, Nicholas Davies a dus o viață lipsită de griji până în momentul în care o trădare cutremurătoare l-a lăsat singur și plin de resentimente. După ce călătorește prin lume timp de patru ani, se întoarce doar pentru a plănui vânzarea domeniului.

  Disperarea o împinge pe învățătoarea Clare Morgan să-i ceară Contelui Demon să ajute la salvarea satului său. Pentru că nu are nici cea mai mică dorință de a se implica în problemele altora, Nicholas stabilește un preț imposibil de plătit: Clare trebuie să accepte să locuiască împreună cu el timp de trei luni, lăsându-i pe membrii micii ei comunități să creadă ce este mai rău despre ea – și numai așa el va interveni în favoarea lor.

  Furioasă, Clare acceptă această provocare scandaloasă, iar cei doi sunt atrași într-o lume fascinantă, plină de pericole și dorințe. Ca aliați, Clare și Nicholas luptă pentru salvarea satului. Ca adversari, explorează împreună terenul periculos al puterii și al senzualității. Iar ca iubiți, se predau unei pasiuni copleșitoare.
  Oare doi oameni atât de diferiți pot clădi o relație care să dureze pentru totdeauna?

  „O poveste de dragoste extraordinară de la o autoare extraordinară“ – Romantic Times

 2. Dansul pasiunii de Mary Jo Putney – volumul 2 din seria Îngeri căzuți – 18 iulie 2019

  Asemenea tizului său, Lucifer, lordul Strathmore este renumit pentru frumusețea nepământească și inteligența diabolică. Un eveniment tragic din trecut l-a determinat să-și folosească înzestrările excepționale pentru a-și ocroti țara de inamicii nevăzuți, și se achită de misiune la perfecție – până când întâlnește o femeie misterioasă cu aptitudini comparabile în materie de înșelătorie. Rând pe rând senzuală și sfioasă, nechibzuită și vulnerabilă, fermecătoarea lui adversară îi înnebunește deopotrivă mintea și inima.

  Kit Travers a intrat într-un joc periculos care presupune schimbări continue de identitate și minciuni abile, în care un singur pas greșit i-ar putea aduce moartea. Dar fiecare dată, deghizările ei nu au înșelat ochiul atent al contelui de Strathmore. Fără a-și putea acorda o încredere deplină, dar incapabili să se despartă, cei doi își unesc forțele pentru a cerceta dedesubturile înaltei societăți londoneze. Însă nici măcar doi maeștri în arta mistificării nu pot scăpa din capcana senzuală a pasiunii – sau dintr-o iubire imposibilă mai prețioasă decât viața însăși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *