Libertatea : seria Îngerii căzuți de Mary Jo Putney. Din 11 iulie 2019

Joi, 11 iulie 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi primul volum al seriei Îngerii căzuți de Mary Jo Putney : Tunete și trandafiri.

Preț : 19.99 lei.

Vor urma și celelalte volume ale seriei : 

 • Dansul pasiunii – 18 iulie 2019
 • Taina contesei – 25 iulie 2019
 • Călătorie spre iubire – 1 august 2019
 • Curcubeie sfârâmate – 8 august 2019
 • Răul de foc
 • O iubire imposibilă

pentru aceste volume nu cunoaștem datele de apariție, le vom actualiza treptat în articol.

Descrierile cărților vor putea fi găsite în lista de comentarii de mai jos.

4 thoughts to “Libertatea : seria Îngerii căzuți de Mary Jo Putney. Din 11 iulie 2019”

 1. Tunete și trandafiri de Mary Jo Putney – volumul 1 din seria Îngerii căzuți – 11 iulie 2019

  A fost numit Contele Demon și despre el se spunea că este capabil de orice. Fiul unui nobil rebel și al unei țigănci, Nicholas Davies a dus o viață lipsită de griji până în momentul în care o trădare cutremurătoare l-a lăsat singur și plin de resentimente. După ce călătorește prin lume timp de patru ani, se întoarce doar pentru a plănui vânzarea domeniului.

  Disperarea o împinge pe învățătoarea Clare Morgan să-i ceară Contelui Demon să ajute la salvarea satului său. Pentru că nu are nici cea mai mică dorință de a se implica în problemele altora, Nicholas stabilește un preț imposibil de plătit: Clare trebuie să accepte să locuiască împreună cu el timp de trei luni, lăsându-i pe membrii micii ei comunități să creadă ce este mai rău despre ea – și numai așa el va interveni în favoarea lor.

  Furioasă, Clare acceptă această provocare scandaloasă, iar cei doi sunt atrași într-o lume fascinantă, plină de pericole și dorințe. Ca aliați, Clare și Nicholas luptă pentru salvarea satului. Ca adversari, explorează împreună terenul periculos al puterii și al senzualității. Iar ca iubiți, se predau unei pasiuni copleșitoare.
  Oare doi oameni atât de diferiți pot clădi o relație care să dureze pentru totdeauna?

  „O poveste de dragoste extraordinară de la o autoare extraordinară“ – Romantic Times

 2. Dansul pasiunii de Mary Jo Putney – volumul 2 din seria Îngeri căzuți – 18 iulie 2019

  Asemenea tizului său, Lucifer, lordul Strathmore este renumit pentru frumusețea nepământească și inteligența diabolică. Un eveniment tragic din trecut l-a determinat să-și folosească înzestrările excepționale pentru a-și ocroti țara de inamicii nevăzuți, și se achită de misiune la perfecție – până când întâlnește o femeie misterioasă cu aptitudini comparabile în materie de înșelătorie. Rând pe rând senzuală și sfioasă, nechibzuită și vulnerabilă, fermecătoarea lui adversară îi înnebunește deopotrivă mintea și inima.

  Kit Travers a intrat într-un joc periculos care presupune schimbări continue de identitate și minciuni abile, în care un singur pas greșit i-ar putea aduce moartea. Dar fiecare dată, deghizările ei nu au înșelat ochiul atent al contelui de Strathmore. Fără a-și putea acorda o încredere deplină, dar incapabili să se despartă, cei doi își unesc forțele pentru a cerceta dedesubturile înaltei societăți londoneze. Însă nici măcar doi maeștri în arta mistificării nu pot scăpa din capcana senzuală a pasiunii – sau dintr-o iubire imposibilă mai prețioasă decât viața însăși.

 3. Taina contesei de Mary Jo Putney – volumul 3 din seria Îngeri căzuți – 25 iulie 2019

  Un adevărat maestru al senzualității, Rafael Whitbourne, duce de Candover, și-a căpătat reputația de cuceritor în budoarele elegante ale aristocratelor din Anglia, fără însă să-și dăruiască vreodată inima sau libertatea.
  Pe neașteptate, o misiune vitală pentru un prieten îl duce la Paris, unde trebuie să colaboreze cu contesa Magda Janos, „cea mai frumoasă spioană din Europa“. Spre uluirea lui, fermecătoarea femeie nu este deloc o contesă adevărată, ci prostituata care l-a trădat cu mulți ani în urmă – singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat și, totodată, singura pe care a urât-o din toată inima.
  Margot Ashton, cunoscută acum de toată lumea bună drept contesa Janos, nu-și dorește decât să uite trecutul dureros și pe bărbatul care, cu cruzime, a nedreptățit-o.

  Pe fundalul intrigilor și al comploturilor care pot arunca un întreg continent în război, un vârtej pasional de sentimente contradictorii îi atrage pe cei doi într-o poveste de dragoste căreia nici unul nu i se poate împotrivi.

  „Taina contesei este un uimitor tur de forță, o mărturie mișcătoare a încăpățânării spiritului uman și a capacității lui de a renaște din focurile iadului mai puternic și mai înțelept decât înainte.“ Affaire de Coeur

 4. Călătorie spre iubire de Mary Jo Putney – volumul 4 din seria Îngeri căzuți – 1 august 2019

  Un maestru al spionajului cu chip de inger pacatos si un trecut eroic, dar intunecat, Lord Robert Andreville se intoarce la caminul stramosesc din Yorkshire dupa doisprezece ani in care a desfasurat operatiuni extrem de primejdioase impotriva lui Napoleon. Pe jumatate indianca mohawk, Maxima Collins nu reuseste sa-si gaseasca locul in Anglia, dar nimic n-o va opri din calatoria spre Londra, unde vrea sa afle adevarul despre moartea subita a tatalui sau, vlastarul unei familii nobile englezesti care a dus mereu o viata aventuroasa. Impreuna vor strabate Anglia, incercand sa scape de urmaritori si tatonandu-se reciproc intr-un dans al dorintelor in care adevarul ramane greu de stabilit si singurul lucru cert este pasiunea. Un secret cumplit le zguduie idila ‒ si numai dragostea are puterea de a vindeca ranile trecutului.

  „Magie pura… o calatorie incredibila a imaginatiei oferita de una dintre cele mai bune scriitoare de romane de dragoste a acestor vremuri.” – Romantic Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *