Libertatea : Fata anonimă de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen – 9 august 2019

Vineri, 9 august 2019, la chioșcurile de ziare se va putea găsi cartea Fata anonimă de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen, colecția Buzz books a editurii Litera.

Preț la chioșcuri : 24.99 lei. PROMO.

Descrierea cărții : 

Din dorința de a câștiga ușor niște bani, Jessica Farris se înscrie ca subiect al unui studiu psihologic despre etică și moralitate inițiat de doamna doctor Shields, psihiatru și profesor universitar.

Ea crede că tot ce trebuie să facă e să răspundă la câteva întrebări, să încaseze banii și să plece. Dar întrebările devin din ce în ce mai dificile și, pe măsură ce studiul se mută din sala de examinare în lumea reală, linia dintre realitate și experiment se estompează, iar Jess simte că doamna doctor Shields pare să știe nu doar ce gândește ea, ci și ce ascunde. Prin urmare, comportamentul Jessicăi va fi nu doar monitorizat, ci și manipulat.

Prinsă într-o rețea de atracții, înșelăciuni și gelozie, Jess află rapid că unele obsesii pot fi mortale.


„Hendricks și Pekkanen sunt mai bune ca niciodată… Nu veți ghici ultima răsturnare de situație.“ – People Magazine

„Feriți-vă de psihologii ciudați… autoarele știu exact cum să manipuleze pasiunea pentru pericol a personajelor pentru a le aduce pe marginea prăpastiei… și a le provoca să sară.“ – New York Times Book Review

„Plin de răsturnări de situație care te lasă cu răsuflarea tăiată… suspans de primă mână.“ – Publishers Weekly

„O carte pentru fanii romanului Soția dintre noi de Hendricks și Pekkanen. Această poveste incomodă îi va face să se gândească de două ori ce secrete pot fi împărtășite și dacă etica și morala contează cu adevărat atunci când trebuie să îi protejezi pe cei pe care îi iubești.“  – Library Journal

„Hendricks și Pekkanen dozează suspansul cu măiestrie, până la final.“ – Booklist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *