Gazeta Sporturilor : seria de cărți Torente apare în colecția Cartea de weekend. Din 5 iulie 2019

Începând de vinerea aceasta, 5 iulie 2019, colecția Cartea de weekend de la Gazeta Sporturilor va continua cu seria de cărți Torente de Marie-Anne Desmarest.

Cele cinci volume ale seriei și data acestora de apariție : 

  • Torente volumul 1 – Iubire trădată – 5 iulie 2019
  • Torente volumul 2 – Destin frânt – 12 iulie 2019
  • Torente volumul 3 – Surpriza – 19 iulie 2019
  • Torente volumul 4 – Sclavul pasiunii – 26 iulie 2019
  • Torente volumul 5 – Dezvăluire șocantă – 2 august 2019

Prețul unei cărți : 11.99 lei. PROMO.

Torente reprezintă cel mai cunoscut și aclamat roman al autoarei Marie-Anne Desmarest. În momentul apariției, în Franța, a avut un imens succes de librărie, titlul aducându-i  autoarei premiul “Max Barthou” din partea Academiei Franceze, premiu destinat tinerilor autori sub 30 de ani.

Destinul tumultuos al personajelor, obstacolele pe care trebuie să le depășească, răsturnările de situație, confruntările sufletești  transformă acest roman într-o memorabilă poveste de dragoste.

Protagonistul, doctorul Yvarsen, un chirurg de excepție este mistuit de pasiunea pentru verișoara sa, Sigrid, care îi aduce însă, numai nefericire. Descoperă mai târziu iubirea  adevărată alături de o femeie care îi încredințează clipă de clipă dragostea ei.

Ciclul Torente reprezintă o tulburătoare și emoționantă poveste de dragoste, o capodoperă a genului, plină de momente de maximă emoție și de neprevăzut, ce dezvăluie destinul doctorului Jan Yvarsen, aflat sub semnul fascinantei Sigrid, simbolul femeii în stare de orice pentru a-și păstra alesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *