Cărți romantice & Iubiri de poveste în luna august 2019

În luna august, la chioșcurile de ziare vom putea găsi următoarele cărți romantice :

  • Inocența pierdută de Elizabeth Hoyt – 2 august 2019 

Când diavolul întâlnește un înger, acesta îl poate duce în rai… sau în iad. Crescută la țară, Lucy Craddock-Hayes este foarte mulțumită de viața liniștită pe care o duce. Însă ziua în care, din întâmplare, dă peste trupul unui bărbat inconștient – un bărbat inconștient și complet dezbrăcat – va schimba pentru totdeauna acest lucru. Aproape ucis în bătaie de dușmanii săi, vicontele Simon Iddesleigh nu se poate gândi decât la răzbunare. Dar în perioada în care Lucy are grijă de el, Simon nu doar că își recapătă încet, încet sănătatea, dar ajunge să fie fascinat de onestitatea tinerei – și, în același timp, să fie cuprins de o dorință care amenință să-i mistuie pe amândoi.

  • Nestemate din soare de Nora Roberts –  9 august 2019

Hotărâtă să-și reevalueze viața, Jude Murray pleacă din America și se refugiază la Faerie Hill Cottage, unde începe să studieze folclorul irlandez, descoperind o speranță pentru viitor în magia trecutului. Revenind acasă, în Irlanda, după ani de calatorii, Aidan Gallagher posedă o capacitate neobișnuită de a înțelege tulburătoarele mituri ale țării sale. În Jude, vede o femeie care îi poate alina sufletul și înfierbânta sângele. Începe să împartă cu ea legendele acelei țări, creând, în același timp, propria lor poveste pasională.

  • Umbre de ieri de Sandra Brown – 16 august 2019

Leigh Bransom își pierduse soțul într-un accident teribil cu 8 luni în urmă, iar acum era pe cale să își piardă și copilul… singură pe o autostradă din Texas, la pun pas să aducă pe lume primul ei bebeluș. Dar soarta a făcut să îi iasă în cale un bărbat cu spirit întreprinzător și să o ajute în cele mai cumplite și frumoase momente din viața ei. Fetița ei vine pe lume într-o camionetă, iar Leigh găsește o nouă dragoste în care nu îndrăznește să creadă…

  • Singură până sâmbătă de Catherine Bybee – 23 august 2019

Căsnicia ei falsă avea parfum de aventură și chiar începuse să îi placă… până când s-a îndrăgostit de cumnatul ei. Karen Jones se căsătorește cu o vedetă de la Hollywood, dar trebuie să joace ea cel mai greu rol din viața ei, acela de soție fericită. Are de așteptat un an, apoi va aranja divorțul și va primi 5 milioane de dolari. Dar lucrurile o iau razna când trebuie să facă o vizită la rudele soțului ei.

  • Golful visurilor’ de Sherryl Woods – 30 august 2019

Abby are două fetițe gemene pline de viață, o carieră frumoasă pe Wall Street, dar o căsnicie distrusă… caută un strop de liniște în orașul natal, pe malul oceanului, unde sora ei o cheamă disperată să o ajute să renoveze hanul familiei. Numai că, în orașul ei de suflet, nu se va ocupa doar de recuperarea hanului, ci și de o relație destrămată cu ani în urmă și care nu fusese niciodată încheiată.

Colecția Iubiri de poveste în luna august 2019 :

  • Dragostea să te găsească de Johanna Lindsey – 3 august 2019 (volumul 4 al seriei Familia Reid)
  • O pereche pentru Marcus Cynster de Stephanie Laurens – 10 augut 2019 (volumul 3 al seriei Cynster)
  • Să n-ai încredere într-un pirat de Valerie Bowman – 17 august 2019 (volumul 7 al seriei Mirese neastâmpărate)
  • Vicontele păcatului de Sabrina Jeffries – 24 august 2019 (volumul 4 al seriei Școala pentru moștenitoare)
  • Seducerea unui înger de Kate Moore – 31 august 2019 (volumul 3 al seriei Fii curtezanei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *