Amanta soțului de Xavier de Montepin la chioșcurile de ziare?

Update. Cartea va face parte din colecția Cărțile verii de la Gazeta Sporturilor și editura Orizonturi și se va găsi la chioșcuri. Detalii aici.

Amanta soțului de Xavier de Montepin se află în curs de apariție la editura Orizonturi, aceasta făcând parte din seria romanelor celebre. Este foarte posibil să o găsim la chioșcurile de ziare.

Preț : 17.99 lei

Cartea ne transpune în eleganta societate a secolului XVIII, care de obicei ascundea sub mătăsuri fine secrete și povești teribile. Erau vremurile apuse ale șarmului și ale cavaleriei, când în numele dragostei se săvârșeau cele mai neînchipuite sacrificii. În acele vremuri, un om putea renunța cu ușurință la viață însă niciodată la dragoste.

Eroina principală, Marguerite, se lasă învăluită în jocul dragostei, un vârtej amețitor ce o va arunca în lumea necruțătoare a bărbaților. Va lupta cu dârzenie pentru a își proteja sentimentele și totodată onoarea. Va reuși oare să iasă învingătoare din această cursă a destinului?

Cine e cu adevarat amanta soțului?

Toate se vor dezvălui până la sfârșit.

Autorul Xavier Henry Aymon Perrin, conte de Montepin, a trăit între anii 1823 și 1902 făcându-se cunoscut prin romanele sale în foileton și dramele populare.

A creat mai multe best-selleruri ale secolului XIX, Montepin s-a bucurat de adaptarea scrierilor sale pentru teatru și film.

Lucrarea Fiicele zidarului, apărută în 1855 a fost considerat un roman obscen fapt pentru care Montepin a fost condamnat la 3 luni de închisoare și o amendă de 500 de franci.

One thought to “Amanta soțului de Xavier de Montepin la chioșcurile de ziare?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *