Libertatea : Rea de Chloe Esposito – 28 iunie 2019

Din 28 iunie 2019, la toate chioșcurile de ziare, la un preț promoțional de doar 19.99 lei.

A doua carte din trilogia Nebună, Rea, Periculoasă de Chloe Esposito.

Alvie Knightly fuge în Sicilia și se cazează la hotelul Ritz, după ce rivalitatea dintre ea și sora ei se încheie cu o crimă. Dar abia după ce frumoasa și răsfățata Beth dispare din peisaj, Alvie descoperă ce se poate întâmpla când îi furi identitatea surorii gemene. Mai ales atunci când trupul lui Beth este descoperit. Iar Alvie nu trebuie să-și facă griji doar din pricina poliției. Noul ei iubit a dispărut și a luat cu el toți banii pe care îi furaseră împreună.

Însă Alvie n-a ezitat niciodată când a fost vorba de o provocare. Ea îl urmărește pe trădător la Roma într-un joc pe viață și pe moarte. Dar va reuși Alvie să se răzbune înainte ca ea însăși să fie prinsă și condamnată pentru propriile crime?

„Acest roman cu ritm infernal este un joc mortal de-a șoarecele și pisica… Alvina este un personaj pe care cititorii nu îl vor uita curând – amuzant, nestăpânit, de-a dreptul fabulos… Fanii vor parcurge această carte cu sufletul la gură și vor aștepta cu nerăbdare încheierea trilogiei.” – Booklist

„Răzbunarea va fi dulce și, în acest caz, extrem de amuzantă.” – New Magazine

„Plin de strălucire, crime, sex și umor – o lectură ideală.” – The Herald

„Încântător și captivant.” – Guardian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *