Libertatea : Mai fierbinte ca focul de Jennifer L. Armentrout – 31 iulie 2019

În luna iulie 2019, nu știm data exactă, la chioșcurile de ziare se va putea găsi cartea Mai fierbinte ca focul de Jennifer L. Armentrout, pe care am prezentat-o aici.

Prețul de vânzare anunțat în acest moment : 39.90 lei (preț întreg, nu va beneficia de 50% reducere ca majoritatea cărților Blue Moon ce au fost distribuite la chioșcuri).

Descrierea cărții : 

Layla, în vârstă de 17 ani, și-ar dori să fie o fată ca oricare alta – să meargă la liceu și să-și dea întâlnire cu Zayne cel superb, de care e îndrăgostită de când se știe. Pe jumătate demon, pe jumătate gargui, Layla poate însă ucide printr-un singur sărut pe oricine are un suflet, inclusiv pe Zayne, iar asta înseamnă să ascundă față de cei dragi latura ei demonică.

Mai mult, abilitățile unice pe care le are, o picătură din sângele ei și o carte misterioasă sunt elementele-cheie care ar ajuta demonii să iasă la suprafață și să provoace sfârșitul lumii.

„Palpitantă, inteligent construită, ușor de parcurs, această carte ar trebui să treacă în zbor prin mâinile tuturor amatorilor de paranormal.“ – Booklist

„Un ritm bine dozat și condimentat cu detalii misterioase ce le permit lui Romeo și Julietei să leșine unul în brațele celuilalt, iar apocalipsei zombi să-și urmeze cursul.“ – Publishers Weekly

„Firul narativ se întrețese în egală măsură din suspans și romantism.“ – Kirkus Reviews

3 thoughts to “Libertatea : Mai fierbinte ca focul de Jennifer L. Armentrout – 31 iulie 2019”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *