Libertatea : Codul bunelor maniere de Mutar Adina – 27 iunie 2019

Astăzi, 27 iunie 2019, cartea Codul bunelor maniere in dragoste de Mutar Adina poate fi găsită la chioșcurile de ziare.

Preț : 14. 99 lei.

Editura Aldo Press.

Descrierea cărții : 

Cartea de față este cea mai simplă cale pentru îmbunătățirea unei relații prin conștientizarea reacțiilor și gesturilor de cuplu. Este cadoul perfect pentru partenerul căruia nu știi cum să îi spui că greșește.

Este o carte realistă și tranșantă, dureroasă pentru unii, delicioasă pentru alții, plină de momente haioase, dar și de abordări serioase ale vieții noastre de zi cu zi cu momentele ei dificile în plan emoțional. Te va ajuta să înțelegi unde greșești și ce trebuie să schimbi ca să ai relația la care visezi.

Este un ghid complet atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cu o abordare asupra micilor defecte cu care aceștia intră într-o relație. “De ce nu vor bărbații să se însoare” sau “Prima declarație de dragoste se face în mod direct, față în față, NU ÎN SCRIS, pentru că în acest moment contează foarte mult și mimica.” sunt printre subiectele tratate.

Totodata cartea combate multe din prejudecățile cu care ne-am obișnuit, și explică foarte simplu eșecurile în dragoste prin lipsa unor ingrediente de bun simț. Este genul de carte care iți schimbă viața atât de repede încat nu iți dai seama.

O carte spumoasă, plină de veselie și culoare, dar și foarte utilă pentru cei ce fac primii pași în dragoste și nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *